Novoletna darila za zaposlene

Habeco.si vam ponuja kakovostna in privlačna darila, ki jih lahko podarite svojim zaposlenim! Če še ne veste, kaj izbrati za novoletno darilo zanje, vam priporočamo rešitev, ki je v zadnjem času pravi hit. To so različna športna oblačila iz kakovostnih materialov, ki so udobni za nošenje, dihajo in dobro vpijajo pot. Na voljo so v različnih modelih in krojih za ženske, moške in otroke v številnih barvnih kombinacijah, med katerimi lahko izbirate. Vsekakor je to darilo, s katerim bodo vaši zaposleni zadovoljni, z njim pa jih lahko spodbudite tudi k bolj zdravemu življenjskemu slogu in k več gibanja.

Športna oblačila za zaposlene

Kakovostna in udobna športna oblačila bodo vsekakor zelo razveselila vaše zaposlene. V ponudbi je na razpolago raznolik promocijski tekstil, ki se odlično obnese pri nošenju pri športu ali v prostem času. Odlično se namreč prilega vsaki postavi ter je oblikovan tako, da prav nič ne veže ali tišči. Izdelan je namreč iz materialov, ki zagotavljajo udobje, so zračni in elastični. Na voljo so različne športne majice in druga športna oblačila za trening, pa tudi kratke hlače in kopalke ter nogometni dresi.

Poleg tega pa boste v ponudbi našli tudi športno ali aktivno perilo, ki omogoča resnično dobro vpijanje in je izdelano iz materiala, ki se hitro suši. Zaradi tega je idealno za različne športne aktivnosti. Na voljo je v termo izvedbi, ki se super obnese pri zimskih športih, kot so smučanje, snowboardanje, pohodništvo, drsanje in podobno. V njem vaših zaposlenih nikoli ne bo zeblo, zato se bodo še raje ukvarjali s športom in imeli tako več energije tudi za delovne aktivnosti.

Tisk ali vezenje na promocijski tekstil

Športna oblačila lahko po želji okrasite tudi s svojim logotipom, kot se za darilo podjetja zaposlenim tudi spodobi. Logotip je lahko izvezen na oblačilo ali pa natisnjen, pri čemer se uporablja kakovosten tisk, ki se ohrani dolgo časa kljub nošenju in pranju. Lahko se odločite za katero koli možnost in tako športna oblačila prilagodite svojim željam.

Seveda ni nujno, da so športna oblačila okrašena le z logotipom, saj je lahko na njih tudi kakšen drug napis. Lahko gre za slogan podjetja, motivacijsko geslo ali kakšno humorno sporočilo, ki bo nasmejalo vaše zaposlene. Lahko organizirate tudi anketo ali glasovanje, v kateri izbirate ideje za najboljši napis ali slogan, ki bo tako res tak, kot si ga želijo vaši zaposleni. Enako velja za izbiro samega oblačila, na katerem bo napis, saj si tudi tega lahko izberejo zaposleni sami.

Oblačila v vseh velikostih in različnih barvah

Športna oblačila so na voljo v številnih različicah. V ponudbi so na razpolago tako ženski kot moški ter univerzalni modeli. Prav tako pa jih lahko kupite v različnih velikostih vse od S do XXXL. Tako boste lahko izbrali športna oblačila primernih velikosti za prav vse zaposlene. Modeli so zasnovani tako, da zagotavljajo kar se da največje udobje, in so narejeni iz materialov, ki se odlično obnesejo pri športnih aktivnostih.

Poleg tega pa so majice, hlače, kopalke, nogavice in vsa druga športna oblačila v ponudbi na voljo tudi v različnih barvah, med katerimi lahko izbirate. Izbor posameznih možnosti oziroma barv je odvisen od tega, za kateri model se odločite. Vsekakor naj bodo športna oblačila, ki jih boste podarili svojim zaposlenim za novo leto, takšne barve, da se bo ta skladala z barvami celostne podobe vašega podjetja. Tako bo tudi logotip na njih veliko bolje prišel do izraza oziroma bo bolje usklajen z barvo oblačila.

Kakšna športna oblačila izbrati?

Možnosti je veliko, zato se je kar težko odločiti, katera športna oblačila bi bilo najbolje izbrati za darilo, s katerim bi presenetili svoje zaposlene. Eno od variant predstavljajo različne majice s kratkimi in dolgimi rokavi, ki so praktično univerzalno oblačilo, ki se nosi vsak dan in ne le med športnim udejstvovanjem. Enako velja za udobne športne jakne ali trenirke, ki jih prav tako rada nosi večina ljudi. Takšna oblačila se namreč lahko uporablja tako za različne športne aktivnosti ali pa se jih nosi v prostem času. So namreč zelo udobna in tako primerno darilo za vaše zaposlene, ki se ga bodo zagotovo razveselili, saj ima tudi uporabno vrednost. Če jih torej želite obdarovati za novo leto, izberite zanje udobna športna oblačila, s katerimi bodo zagotovo zadovoljni!

https://www.youtube.com/watch?v=H9Boue-Duxk

Sorodni članki: