Nahranimo svoje telo z magnezijem

Najlažje dobimo zadostno količino omenjenega hranila z magnezijevem kompleksom, ki vsebuje tudi dodatne vitamine, ki pomagajo s presnovo beljakovin in maščob in skrbijo za primerno količino aminokislin v krvi.

Read more »

Maca – čudežni koren z neverjetnimi učinki

Inki so že od nekdaj znali ceniti učinke, ki jih ima koren rastline maca. Gre za zdravilno rastlino, ki raste na nadmorski višini nad 4000 metrov in vsebuje veliko vitaminov, kalcij, magnezij, železo, beljakovine in druge snovi, ki nam lahko koristijo. Inki že tisočletja verjamejo, da ima maca skorajda čudežne lastnosti, dandanes pa znanstveniki ugotavljajo, da ima ta rastlina res nekaj posebnega. Zato jo marsikdo jemlje v obliki prehranskega dopolnila, največkrat je to maca v prahu, ki ga dodajajo različnim jedem ali pijači.

Read more »

Korekcijska očala po vaši meri

Korekcijska očala so namenjena predvsem korekciji vida, kar pove že samo ime. Nekaterim med vami pa bodo tovrstna očala morda služila le kot modni dodatek ali pa kot odlična zaščita pred viri škodljive UV svetlobe.  Vrsta korekcijskih očal  Korekcijska očala služijo za korekcijo različnih tipov nepravovidnosti, zato jih delimo na več vrst. Med najbolj poznanimi so očala za branje, večžariščna očala, enožariščna očala in otroška očala. 

Read more »

Soft shell jakne z natisnjenimi in izvezenimi logotipi

Nepremočljive soft shell jakne so kakovostna poslovna darila, saj jih ne moremo enačiti z običajnimi jaknami. Izdelane so namreč iz posebnih vodoodpornih materialov, ki ščitijo telo pred vdorom vode in mrzlim vetrom. Vrhnje oblačilo je narejeno iz več slojev, zato nudi še dodatno zaščito in udobje pri nižjih zunanjih temperaturah. V zunanjem delu bunde je elastin s poliestrom, v notranjem delu pa je uporabljen topel flis, ki greje telo.

Read more »

Oblačila za dobro počutje

Tudi fantje pri tem ne bodo prikrajšani, saj obstajajo hecni napisi tudi za njih. Smešne majice si bodo lahko naročili zase in za ženina. Ženin bo tako tudi vidno izpostavljen, kar bo pripomoglo k uspešni zabavi, ki bo potekala na domu ali na vaški veselici.

Read more »

Ohranimo zdrav odnos s svojim partnerjem

Potek pomoči parom lahko poteka na veliko načinov. Odvisno je od zapletov, ki jih želimo razrešiti, kot tudi od pripravljenost sodelovanja vseh udeležencev. Vedno pa se osredotočamo:

Read more »

Udobna in kakovostna delovna oblačila

Nekatera dela od vas zahtevajo, da na sebi nosite primerno obleke, ki vas varuje pred najrazličnejšimi poškodbami. Pri tem zlasti mislimo na fizična dela. Kakovostna delovna oblačila pa vam ne ponujajo pri opravljanju svoje dejavnosti samo večje varnosti, temveč se v njih tudi izjemno dobro počutite. 

Read more »

Vse bolj priljubljeno olje iz konoplje

Konopljino olje vam lahko v resnici pomaga pri marsikateri nevšečnosti sodobnega časa. Uporabniki tovrstnega olja vam bodo znali povedati, da jim olje na primer izjemno dobro koristi pri pomirjanju in tudi pri lažji osredotočenosti na delo.

Read more »

Revolucionarna kozmetika Makeup Revolution najvišje kakovosti

Palete Makeup Revolution vsebujejo različno število enojnih senčk za oči, ki so na voljo v raznovrstnih barvnih niansah. Pri tem so nekatere senčke bolj svetlih barv in vsebujejo tople kremaste barvne tone, druge pa imajo dodane bleščice, intenzivne barve ali kompaktne mat barve, ki se odlično podajo s črtali za oči iz iste kozmetične linije. 

Read more »

Kozmetika, ki vas bo navdušila

Glavna odlika kozmetike Nabla je gotovo kakovost. To se vidi že na prvi pogled, saj so pigmenti zelo izraziti, zaradi česar boste nad njimi zagotovo navdušeni. Poleg tega pa intenzivnost in kakovost pigmentov oziroma barvil, ki so dodani ličilom Nabla, vpliva tudi na njihovo obstojnost, zato vam rdečilo za lička ali ustnice oziroma senčilo za veke zlepa ne bo zbledelo ali se razmazalo. Tako bo vaš videz vedno popoln, zaradi česar boste s temi ličili zagotovo zadovoljne.

Read more »