Zanositev žal ni vedno samoumevna …

Za lažjo zanositev je treba okrepiti svoj imunski sistem Veliko se govori o tem, kaj vse je vzrok temu, da ima vedno več parov težave s tem, da postanejo starši. Pri tem se omenja številne dejavnike, od višje starosti, ko mladi prvič postanejo starši, do drugih vzrokov. Še veliko premalo pa se govori o tem, kaj vse vpliva na zanositev in kako bi to lahko olajšali, da bi bilo težav z njo manj. Če še, se največ govori o različnih medicinskih metodah, ki lahko marsikateremu močno olajšajo zanositev in mu pomagajo do starševstva, vendar pa bi bilo koristno govoriti tudi…

Read more »

Profesionalna kozmetična blagovna znamka NYX

Verjetno se boste strinjali z nami, da je lepo videti žensko, ki ima na sebi privlačen make up. Njegova učinkovitost in obstojnost pa je v veliki meri odvisna od blagovne znamke ličil. Na trgu lahko izbirate med številnimi, med njimi so tudi take, ki svoje izdelke ne prodajajo ravno po najnižjih cenah, pa vendarle se vam zaradi izjemne kakovosti splača kupiti ravno te.  Med bolj priznanimi in kakovostnimi kozmetičnimi blagovnimi znamkami je zagotovo NYX make up. Njene izdelke lahko naročate tudi preko spletnih trgovin, v katerih vas o vsakem izdelku posebej informirajo. Poleg tega si v spletnih trgovinah lahko v…

Read more »

Vaje za boljše počutje in lepšo postavo

Na spletu si lahko poiščete primerne vaje za telo, obenem pa si doma del prostora spremenite v osebno telovadnico, kjer bo prostora najmanj za vas. Če radi vadite v dvoje ali v skupini, si naredite prostor nekoliko večji. Vanj postavite vse potrebno, sami pa se primerno oblecite in obujte. Morda vam manjka samo še prava glasbena podlaga, do katere pa prav tako lahko hitro pridete.

Read more »

Kozmetika, ki vas bo navdušila

Glavna odlika kozmetike Nabla je gotovo kakovost. To se vidi že na prvi pogled, saj so pigmenti zelo izraziti, zaradi česar boste nad njimi zagotovo navdušeni. Poleg tega pa intenzivnost in kakovost pigmentov oziroma barvil, ki so dodani ličilom Nabla, vpliva tudi na njihovo obstojnost, zato vam rdečilo za lička ali ustnice oziroma senčilo za veke zlepa ne bo zbledelo ali se razmazalo. Tako bo vaš videz vedno popoln, zaradi česar boste s temi ličili zagotovo zadovoljne.

Read more »

Kaj so clip on lasni podaljški?

Mladosten videz in večjo samozavest lahko dosežemo z clip on lasnimi podaljški. To je hiter način za izboljšanje izgleda, saj bodo naši lasje dajali videz polnost in sijaja. Velika prednost je ta, da ne potrebujemo iti čez dolge boleče postopke urejanja las, ampak je vsega skupaj konec v nekaj trenutkih. Taki lasni podaljški se pomešajo med naše lase in jih dopolnjujejo. Tako dobimo volumen, dolžino ali pa ustvarimo čudovite barvne premene. Če še niste prepričani v prednosti, ki nam jih prinašajo clip on lasni podaljški, potem vabljeni k branju tega članka.

Read more »

Polo majice z izvezenimi logotipi na delovnem mestu

Polo majice z izvezenimi ali natisnjenimi logotipi spodbujajo profesionalno podobo delavcev na delovnem mestu in posledično krepijo celoten vtis o profesionalnosti podjetja. V veliko industrijah, na primer v restavracijah in trgovinah, je prvi vtis najbolj pomemben, saj v tem trenutku začne podjetje s kupcem graditi odnos in zaupanje.

Read more »
Kako shujšati

Bi se radi znebili kilogramov?

Gibanje, gibanje in še enkrat gibanje! Če bo to vaša dieta, bodo vprašanja, kako shujšati, postala preteklost. Za začetek se lotite hoje, plavanja, kolesarjenja ali ostalih bolj enostavnih načinov gibanja, k temu pa dodajte še vaje za trebuh in druge dele telesa, tako da se boste po čim bolj hitri poti znebili maščobnih oblog in jih spremenili v mišice.

Read more »
Revolution highlighter

Revolution highlighter za čudovit sijaj kože na obrazu

Revolution highlighter v tekoči obliki ustvarja na ženskem obrazu prečudovit sijaj, poleg tega pa uspešno skrije in prekrije pigmentacijo, temne kroge in vrečke pod očmi. Če ga ženske zmešajo s tekočim pudrom, tedaj je njihova koža na obrazu še bolj gladka in mlajša na pogled. Tekoči osvetljevalec lahko nanesemo na vse predele obraza, pri čemer tapkanje s prsti predstavlja najboljši način za nanos na kožo.

Read more »
Real Tecniques

Kozmetika Real Tecniques

Kozmetika Real Tecniques je poznana tudi vam, če pri ličenju uporabljate izdelke priznanih proizvajalcev. Če zanj slišite prvič, pa je že skrajni čas, da kupite vsaj en izdelek in videli boste, da se splača sodelovati z njim. Real Tecniques je še posebej poznan in poznan po svojih čopičih, s katerimi si ob njihovi pravilni uporabi omogočimo še bolj mladosten in lepši videz.

Read more »
Lasni podaljški

Koristni nasveti za izbiro lasnih podaljškov

Preden se odločite za nakup lasnih podaljškov, si morate obvezno postaviti kar nekaj vprašanj. Eno med njimi je tudi, s kakšnim namenom bi jih radi uporabljali. Jih nameravate nositi prav vsak dan ali samo ob posebnih priložnostih? Za slednje je bolje, da si kupite clip-on podaljške. Če pa bi jih radi uporabljali ves čas, potem si izberite keratinske podaljške. Te vam bo na lase privarila frizerka, ki ji najbolj zaupate.

Read more »