VPS hosting v svojih značilnostih in prednostih

Primerjava virtualnega zasebnega strežnika z deljenim gostovanjem Če pri uporabi tradicionalnega deljenega gostovanja za eno od spletnih strani na strežniku nenadoma potrebujemo veliko virov ali pa je stran nekako ogrožena, tedaj bo to vplivalo tudi na druga spletna mesta na strežniku. Ta spletna mesta bodo zato slabše delovala in njihova hitrost nalaganja bo počasnejša.

Read more »
Personalizirani ovitki za telefone

Osebni slog sedaj na hrbtiščih mobilnih telefonov

Najbolj priljubljeno je ustvarjanje osebnih ohišij za mobitele kot so iPhone in Samsung. Večinoma so takšna ohišja tanka in lahka. Ko bo povpraševanje večje, pa bodo na trgu ponudili tudi bolj masivna in robustna ohišja. Narejena so iz enodelne plastične konstrukcije. Večinoma so narejena iz hibridne termoplastične poliuretanske plastike, na kratko TPU. Drugi material, ki se uporablja pa je poli karbonska plastika.

Read more »
PopSocket

Zakaj je PopSocket obvezni del opreme na telefonu?

Ob pogosti uporabi nam mobilni telefoni kaj hitro zdrsnejo iz rok. K temu pripomore tudi vedno tanjša in lažja struktura telefonov. PopSocket uporabimo takrat, ko se udejstvujemo v dejavnostih, kjer je večje tveganje za zdrs telefona. To je lahko hitra hoja, kolesarjenje in tek. Oprema nudi odličen oprijem na zadnji strani telefona. Omenjena lastnost je posebej koristna pri ustvarjanju fotografij. Oprijem pa je idealen pri prostoročnem telefoniranju in pošiljanju krajših sporočil.

Read more »
Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani je v rokah strokovnjakov

Izdelava spletne strani je postopek, ki se ga najpogosteje prepusti spletnim strokovnjakom za to področje. Ko se povežemo z njimi ter jim zaupamo izdelavo spletne strani, nas najpogosteje povabijo v svoje prostore ter najprej prisluhnejo našim željam. Te so od vsega najbolj pomembne. V nadaljevanju nam povedo svoje mnenje, navedejo pa še številne ideje, ki si jih sami verjetno ne bi spomnili. To seveda kaže na njihove dolgoletne izkušnje.

Read more »
Print na majice

Poceni in hiter print na majice

Pri izbiri ponudnika, ki bo za vas opravil print na majice, je torej treba gledati na različne kriterije. Prvi kriterij je vsekakor ta, da ponudnik sploh omogoča tisto, kar potrebujete. Najprej torej premislite, na kakšen kos oblačila bi potrebovali tiskanje. Je to majica s kratkimi ali dolgimi rokavi, hoodie pulover s kapuco, morda predpasnik ali kaj drugega?

Read more »

Preverimo zgodovino naše domene

  Ko smo si izbrali domeno, je čas, da postavimo svojo spletno stran. Naša domena je naslov spletne strani, ki jo bomo uporabljali za poslovanje, razvoj projektov, predstavitve ter mnoge druge aktivnosti. Verjetno že imamo plan in vse, kar je še potrebno narediti je, da pričnemo z uresničevanjem naše ideje. Dejstvo pa je, da je vse na spletu sledljivo. To pomeni, da vsaka interakcija s spletom pusti svojo zgodovino, ki jo lahko preberemo. Preverjanje domen nam omogoča, da ugotovimo zgodovino svoje domene. To je pomembno zaradi mnogih dejavnikov, ki jih bomo opisali v tem članku.

Read more »

Izdelava spletnih strani Novo mesto

Potrebujete novo spletno stran? Izdelava spletnih strani v Novem mestu edsolution.si je točno tisto, kar potrebujete! So namreč uigrana in usposobljena ekipa z veliko izkušnjami, saj so naredili že celo vrsto kakovostnih strani, ki si jih lahko ogledate med referencami. Poleg tega pa bodo prisluhnili vašim željam in jih v procesu izdelave z veseljem tudi upoštevali, saj cenijo svoje stranke in se trudijo, da bi ugodili njihovim zahtevam. Hkrati pa vam bodo znali tudi dobro svetovati glede tega, kakšna stran bi bila najbolj primerna za vas ter vam pomagali pri različnih tehničnih vprašanjih, na katera se morda ne spoznate.

Read more »

Pravila pri izbiri domene

Ko pride čas, da si izberemo domeno, smo morda nesigurni glede vseh pravil, ki jih moramo upoštevati. Dolžina imena, znaki, ter končnice, ki jih lahko uporabimo so mnoge, vendar skoraj nikjer ne piše, kakšne so omejitve. Tako si težje izberemo tisto pravo ime, saj ne vemo s čim imamo opravka. Dejstvo je, da so pravila zelo preprosta in si jih brez težav zapomnimo. V tem članku bomo opisali vse nujne malenkosti, katere moramo upoštevati, ko si izbiramo unikatno ime svojo nove domene.

Read more »

Prednosti uporabe spletne trgovine za naše poslovanje

Dandanes se število uporabnikov, ki kupujejo preko spleta, vedno veča. Tako lahko na grobo ocenimo, da približno ena in pol milijarda ljudi uporablja neko vrsto aplikacije s katero opravlja nakupe preko spleta. Izdelava spletnih trgovin pa nam omogoča, da se naše podjetje vključi v svetovni trend online nakupovanja. Samo izdelavo digitalne spletne trgovine potrebujemo tudi zaradi pospeševanja in poenostavitve samega poslovanja. V tem članku bomo raziskali najbolj pomembne prednosti, ki nam jih lahko prinese spletna trgovina.

Read more »

Različne vrste kartuš za naš tiskalnik

Naš tiskalnik ali printer je izredno uporabna naprava. Z njem izdelujemo kopije pomembnih dokumentov, tiskamo račune, izdelujemo voščilnice in podobno. Seveda postane vse to nemogoče, ko nam zmanjka barve. Takrat smo soočeni z izzivom nakupa novih kartuš, ki pa obstajajo na trgu v mnogih različnih oblikah. To nas lahko prestraši in kupimo prehitro ali nenačrtovano. V tem primeru ostanemo dostikrat z napačno kartušo, ki je neprimerna za naš tiskalnik. V tem vodiču si bomo pogledali kvalitetne kartuše za tiskalnik in njihove različne vrste, ki jih lahko kupimo.

Read more »