Stenska ura in samolepilne tapete so odlična dekoracija

Ko se odločamo, da bi prenovili našo dnevno sobo, otroško sobo, kuhinjo ali drug prostor, imamo na voljo veliko izbire. V veliko primerih ne potrebujemo kupovati drago pohištvo in se pripraviti na beljenje sten. Najlažje je, če uporabimo samolepilne tapete, ki jih lahko namestimo na skoraj vsako ravno površino. Tako lahko osvežimo izgled vsakega prostora, brez uporabe orodja in barve. 

Read more »

Košnja trave na velikih površinah – olajšajte si delo!

Če je vaša kosilnica že stara, okorna in težka, potem je čas, da jo zamenjate! Danes je namreč na voljo toliko izpopolnjenih modelov, s katerimi košnja trave postane veliko lažja. Sodobni modeli so namreč veliko bolj zmogljivi, vzdržljivi in lahki oziroma zasnovani tako, da za delo ne boste potrebovali preveč trošiti svojih moči. 

Read more »

Poživimo otroško sobo z nalepkami

Naši otroci vidijo svet drugače, kot mi, saj vedno iščejo nekaj zanimivega v okolju. To se predvsem opazi, ko so zaprt med štirimi stenami v svoji sobi, kar je lahko za njih dokaj dolgočasna izkušnja. Bivanje doma jim lahko olajšajmo, če uporabimo stenske nalepke za otroško sobo. To je odličen način, da jih zaposlimo, ko so doma. Njihovo sobo lahko tako spremenimo v avanturo, pravljico ali pa jim pustimo, da ustvarijo svoj magični svet. Samolepilne tapete so izredno cenovno dostopne ter jih lahko namestimo brez težav in orodja v katerikoli sobi.

Read more »

Nakup ali najem stanovanja v občini Mengeš

Veliko povpraševanje po stanovanjskih enotah v Mengšu Zaradi visokih cen nepremičnin v prestolnici, se veliko posameznikov, parov in družin odloča za nakup ali najem stanovanja v občini Mengeš. Cenovno ugodnejše nepremičnine pa niso edini razlog, zakaj postaja to mesto pomembno periferno območje prestolnice. To periferno mesto namreč nudi veliko stanovanjskih objektov in blokov, ki se nahajajo na mirni lokaciji, kjer so nepremičnine obdane z zelenimi površinami in naravo. 

Read more »

Samostoječe komode v vseh prostorih doma

Predsoba je idealen prostor v stanovanju ali hiši, kjer lahko postavimo komode. Omarice s predalniki lahko namestimo takoj ob vstopu v preddverje oziroma hodnik. Tako lahko na predalnik odložimo ključe, nakupovalne sezname, šal, rokavice in druge pripomočke. V predale pa lahko shranimo čevlje in copate.

Read more »

Dekorativne in zabavne otroške stenske nalepke

Odstranljive otroške stenske nalepke predstavljajo stroškovno učinkovit način za okrasitev sten v malčkovi sobi. Pri tem pa jih lahko nalepimo tudi na ostale gladke površine, kot so vrata, omare, okna in ogledala. Priljubljen dekorativni element v malčkovi sobi je tudi stenska ura, ki s svojimi barvami in živahnimi otroškimi motivi popestri vsako sobo. Otroške stenske nalepke pa niso namenjene le za okrasitev zidov, saj obstajajo tudi take, na katere otroci lahko pišejo in rišejo, merijo svojo višino ali pa ob njih lažje zaspijo, saj se etikete ponoči tudi svetijo. 

Read more »

Za strme terene je najprimernejša samohodna kosilnica

Prihranite čas in energijo s premišljeno izbiro delovnih strojev Čeprav so časi, ko je bila praktično edina izbira pri košnji trave uporaba kose, na srečo za nami, uporaba določenih vrst kosilnic še vedno zahteva nemalo napora. Tako morate dobro razmisliti, katero napravo izbrati, če želite v delo vložiti čim manj časa in truda. To velja še toliko bolj, če boste kosilnico uporabljali na nekoliko strmejših terenih. Kot že omenjeno, se v tovrstnih primerih še posebej priporoča samohodna kosilnica, ki pa jo lahko seveda uporabljate tudi za položnejše površine. 

Read more »

Ključ rodovitnosti je tudi kakovostno gnojilo

Kljub temu da v določenem času odlično poskrbimo za pripravo tal, je ključ do dobre rodovitnosti tudi primerno izbrano gnojilo. Najpomembneje je, da se v tleh ohranijo živa bitja, ki predelujejo hranila in v sodelovanju med tlemi in koreninami rastline primerno oskrbujejo z vsemi potrebnimi elementi in mikroelementi, ki so potrebni za rast. Organska gnojila imajo namreč to sposobnost, da vsrkajo vodo in hranila.

Read more »

Kakovostni regalni sistemi

Številni posamezniki in večja podjetja pri svojem delu uporabljajo specifične vrste pohištva, kamor sodijo tudi skladiščni regali. Ti so zelo primerni za skladiščenje blaga vseh vrst, poleg tega pa nam omogočajo tudi optimalen izkoristek prostora. Ponašajo se še z drugimi prednostmi, med katerimi so tudi zelo hitra in enostavna montaža in demontaža in dolga življenjska doba. Na trgu lahko izbiramo med številnimi dimenzijami, kar posledično omogoča, da se skladiščni regali lahko prilagodijo vsem vrstam prostorov.

Read more »
Regali za dnevno sobo

Lepi in funkcionalni kosi pohištva za dnevne sobe

Regali za dnevne sobe so razstavljeni v večini salonov s pohištvom, kjer vam prodajalci in proizvajalci ponujajo še druge kose pohištva za vaš dom. Kljub temu da je izbire kar nekaj, se zelo pogosto zgodi, da vam prav noben od regalov ne ustreza. Četudi vam je na zunaj všeč in je tudi funkcionalno zelo dobro zasnovan, veste, da je premajhen ali prevelik za vaš dnevni prostor.

Read more »