Dekorativne in zabavne otroške stenske nalepke

Odstranljive zidne etikete za otroke predstavljajo stroškovno učinkovit način za okrasitev sten v malčkovi sobi. Pri tem pa jih lahko nalepimo tudi na ostale gladke površine, kot so vrata, omare, okna in ogledala. Priljubljen dekorativni element v malčkovi sobi je tudi stenska ura, ki s svojimi barvami in živahnimi otroškimi motivi popestri vsako sobo. Otroške stenske nalepke pa niso namenjene le za okrasitev zidov, saj obstajajo tudi take, na katere otroci lahko pišejo in rišejo, merijo svojo višino ali pa ob njih lažje zaspijo, saj se etikete ponoči tudi svetijo. 

Read more »

Za strme terene je najprimernejša samohodna kosilnica

Prihranite čas in energijo s premišljeno izbiro delovnih strojev Čeprav so časi, ko je bila praktično edina izbira pri košnji trave uporaba kose, na srečo za nami, uporaba določenih vrst kosilnic še vedno zahteva nemalo napora. Tako morate dobro razmisliti, katero napravo izbrati, če želite v delo vložiti čim manj časa in truda. To velja še toliko bolj, če boste kosilnico uporabljali na nekoliko strmejših terenih. Kot že omenjeno, se v tovrstnih primerih še posebej priporoča samohodna kosilnica, ki pa jo lahko seveda uporabljate tudi za položnejše površine. 

Read more »

Kakovostni regalni sistemi

Številni posamezniki in večja podjetja pri svojem delu uporabljajo specifične vrste pohištva, kamor sodijo tudi skladiščni regali. Ti so zelo primerni za skladiščenje blaga vseh vrst, poleg tega pa nam omogočajo tudi optimalen izkoristek prostora. Ponašajo se še z drugimi prednostmi, med katerimi so tudi zelo hitra in enostavna montaža in demontaža in dolga življenjska doba. Na trgu lahko izbiramo med številnimi dimenzijami, kar posledično omogoča, da se skladiščni regali lahko prilagodijo vsem vrstam prostorov.

Read more »
Regali za dnevno sobo

Lepi in funkcionalni kosi pohištva za dnevne sobe

Regali za dnevne sobe so razstavljeni v večini salonov s pohištvom, kjer vam prodajalci in proizvajalci ponujajo še druge kose pohištva za vaš dom. Kljub temu da je izbire kar nekaj, se zelo pogosto zgodi, da vam prav noben od regalov ne ustreza. Četudi vam je na zunaj všeč in je tudi funkcionalno zelo dobro zasnovan, veste, da je premajhen ali prevelik za vaš dnevni prostor.

Read more »
Stropna svetila

Stropna svetila naj bodo nameščena na prava mesta

Stropna svetila lahko postavljamo v prav vse dele našega doma. Običajno pa jih postavljamo tudi v predele, kjer je za svetlobo že poskrbljeno z drugimi vrstami svetil. Tovrstno svetilo pa bo tako poskrbelo za še dodatno osvetlitev. V takem primeru je morda najbolje, da se odločimo za nameščanje stropnih vgradnih svetil. Zanja je namreč značilno, da so dovolj neopazna, če niso prižgana. Kljub vsemu pa je potrebno paziti tudi na to, da ne pretiravamo z njihovim številom, ker bi lahko uničili izgled celotnega prostora.

Read more »
Semena

Vse za urbano vrtnarjenje

Za začetek boste za vrtnarjenje potrebovali prostor ter seveda ustrezna semena. Danes na srečo ni treba imeti več velikega vrta, da se lahko lotite tega projekta, ampak bo dovolj že manjši rastlinjak ali nekaj loncev, v katere posadite semena in ki jih postavite na balkon ali kam drugam. Če namreč balkona nimate, lahko uporabite tudi okensko polico ali drug prostorček v vašem stanovanju, kamor v ustrezne posode posadite semena in počakate, da zrastejo.

Read more »

Tapete za steno v sodobnih različicah

Na stene svojih domov nameščamo marsikaj, da so te videti še lepše in še bolj privlačne. Nekateri med nami poskrbimo za to, da so stene odete v lepe barve in da je prav vsak prostor pobarvan drugače. Nato na stene namestimo le kak koledar, stensko uro ali pa fotografijo ali sliko z lepim okvirjem in vse skupaj je videti lepo in urejeno.

Read more »

Knjižne police v vlogi predelne stene  

Police, ki so namenjene predvsem za odlaganje knjig ter drugih predmetov, naj ne bodo dolgočasne. Poskrbite, da boste svoje predmete odlagali na police, ki bodo hkrati zelo uporabne, po drugi strani pa bodo poskrbele tudi za popestritev vašega doma.

Read more »
Konopljina semena

Bi radi posadili konopljina semena?

V ta namen obstaja spletna trgovina Urban-farmer.si, ki prodaja vse za vrtnarjenje s hidroponiko, growboxe, vse za osvetljevanje rastlin ter še mnogo drugega. Poleg tega pa pri njih lahko kupiti tudi različna kakovostna in preverjena konopljina semena. Na voljo imajo mnogo različnih sort, med katerimi lahko izbirate, zato je najbolje, da si kar ogledate, kaj vam ponujajo, ter izberete tisto, kar vam najbolj ustreza.

Read more »

Pohištvo narejeno iz najboljših materialov

  Mnoga slovenska podjetja se ukvarjajo tudi z izdelovanjem pohištva. Nekatera od njih pa niso priznana samo na našem trgu, ampak tudi v drugih državah. To so si prislužila zlasti z izdelovanjem vrhunskega pohištva, ki je narejeno le iz najboljših materialov. Tako podjetje je tudi podjetje Akron, ki se na trgu s svojimi izdelki ter storitvami pojavlja že zelo dolgo časa. Svoje mesto ima tudi na spletu, kjer si lahko kar od doma pogledamo, kaj vse nam ponuja ta vrhunski proizvajalec pohištva.

Read more »