Knjižne police v vlogi predelne stene  

Police, ki so namenjene predvsem za odlaganje knjig ter drugih predmetov, naj ne bodo dolgočasne. Poskrbite, da boste svoje predmete odlagali na police, ki bodo hkrati zelo uporabne, po drugi strani pa bodo poskrbele tudi za popestritev vašega doma.

Read more »
Konopljina semena

Bi radi posadili konopljina semena?

V ta namen obstaja spletna trgovina Urban-farmer.si, ki prodaja vse za vrtnarjenje s hidroponiko, growboxe, vse za osvetljevanje rastlin ter še mnogo drugega. Poleg tega pa pri njih lahko kupiti tudi različna kakovostna in preverjena konopljina semena. Na voljo imajo mnogo različnih sort, med katerimi lahko izbirate, zato je najbolje, da si kar ogledate, kaj vam ponujajo, ter izberete tisto, kar vam najbolj ustreza.

Read more »

Pohištvo narejeno iz najboljših materialov

  Mnoga slovenska podjetja se ukvarjajo tudi z izdelovanjem pohištva. Nekatera od njih pa niso priznana samo na našem trgu, ampak tudi v drugih državah. To so si prislužila zlasti z izdelovanjem vrhunskega pohištva, ki je narejeno le iz najboljših materialov. Tako podjetje je tudi podjetje Akron, ki se na trgu s svojimi izdelki ter storitvami pojavlja že zelo dolgo časa. Svoje mesto ima tudi na spletu, kjer si lahko kar od doma pogledamo, kaj vse nam ponuja ta vrhunski proizvajalec pohištva.

Read more »
Samolepilne tapete

Dekorativni kosi za popestritev vašega doma

Za izbiro tapet se lahko odločite, če želite na poceni način popestriti svoj prostor. Uporaba takih dekorativnih kosov je še posebej priporočljiva pri praznih ali dolgočasnih prostorih. Pazljivi pa morate biti, da tapet ne boste vključevali v prostore, ki so že tako in tako preveč natrpani z raznimi detajli. V takem primeru tapete ne bodo prišle do izraza oziroma bodo vaš prostor kvečjemu samo še pogršale.

Read more »

Dostopne cene nepremičnin na Rijeki

Hrvaška je zanimiva destinacija, še posebej pa je za turiste zanimiva hrvaška obala. Čeprav je ta dolga in ima veliko lepih otokov, pa marsikateri turist ne želi potovati kam daleč, ampak raje počitnikuje bolj blizu meje. Če bi namreč želeli potovati kam dlje, se ne bi odločili za Hrvaško, ampak za kakšno bolj oddaljeno destinacijo. Zaradi tega je Istra zelo priljubljena, prav tako pa so vedno bolj priljubljene tudi nepremičnine na Rijeki, ki se jih da dobiti relativno poceni.

Read more »

Iščete alkaten cevi?

Alkaten cevi oziroma tlačne cevi za vodo tisti, ki imajo velik vrt, običajno dobro poznajo. Namenjene so namakanju trate ali vrta. Običajno so na voljo v obliki koluta, ki je dolg 100 m. Če je kolut za vas prevelik, je možno kupiti tudi krajšo dolžino alkaten cevi, čeprav se to vedno ne splača, saj je potem cena na meter višja. Kupovanje na meter se splača le, če potrebujete res majhno količino. Vsekakor pa je pri nakupu treba gledati premer cevi in izbrati takšnega, ki nam ustreza, ter kupiti tudi ustrezen spojni material istega premera. Takšni namakalni sistemi so zelo učinkoviti…

Read more »

Odlična posteljnina za vse družinske člane

Svoj dom želimo v največji meri opremiti tako, da se v njem dobro počutimo prav vsi družinski člani. Ravno zato prav vsakemu članu družine v domu odmerimo določen prostor, ki naj bi bil povsem njegov. Najmlajši otroci tak prostor najpogosteje delijo še s starši. Kaj kmalu pa tudi oni odrastejo, tako da je potrebo poskrbeti tudi za njihov del. V delu ali prostoru, ki pripada posamezniku, se nahaja tudi ležišče. Prav od njega je v zelo veliki meri odvisno, kako se bomo v svojem prostoru počutili. Ležišče oziroma postelja mora biti zato primerno opremljena. Pomembno vlogo ima posteljnina, ki mora…

Read more »
Vrtni stoli

Napotki za nakup vrtnih stolov

Nič ni bolj sproščujoče, kot uživati na našem vrtu z skodelico čaja ali kave v roki. Naš vrt je naše zatočišče in zato je tudi prav, da zanj poskrbimo na najboljši način. Z primernim vrtnim pohištvom lahko naredimo prav posebno vzdušje za vsakogar, ki bo stopil na naš vrt. V tem članku si bomo ogledali kako nam lahko vrtni stoli naredijo dober izgled in funkcionalnost, ki jo potrebujemo. Omenili bomo tudi vse podrobnosti na katere moramo paziti, ko izbiramo pohištvo za naš vrt.

Read more »
Pregrinjalo za posteljo

Pregrinjalo polepša posteljo

Če želite polepšati posteljo in s tem tudi spalnico, si omislite pregrinjalo za posteljo! Z njim prav vsaka postelja postane lepša. Hkrati pa je v trenutku, ko posteljo pogrnete s pregrinjalom lepše in bolj pospravljeno videti tudi vaša spalnica. Zelo praktično kajne? Če si omislite lepo pregrinjalo za posteljo, boste to veliko raje postiljali, saj boste komaj čakali, da zjutraj spet zagledate motiv ali vzorček, ki vam je tako zelo všeč …

Read more »
Termovke

Kako si izberemo najboljšo termovko

Če preživimoveliko časa v naravi, potem je skoraj nujno, da uporabljamo termovke. Omogočajo nam, da si tudi v mrzlih dneh privoščimo vroč čaj ali kavo, če smo odzunaj ali v pisarni. Termovke pridejo v mnogih izvedbah in so narejene iz različnih materialov. To nas lahko pusti v nelagodnem položaju, saj nismo sigurni katera je prava za nas. Da bi vam pomagali z odločitvijo, si bomo skupaj pogledali nekaj glavnih točk po katerih se lahko zgledujemo ob nakupu.

Read more »