Zakaj so promocijski izdelki dobra reklama za podjetje?

Fizični promocijski izdelki predstavljajo cenovno ugodno marketinško promoviranje podjetja. S promocijskimi izdelki se gradi zaupanje in vez med podjetjem in strankami.  Reklamni izdelki pokažejo prednosti vaše blagovne znamke in vaših izdelkov ali storitev. Izdelki stranko nenehno opominjajo, da so že sodelovale z vami in vas poznajo. Takšna vez med podjetjem in stranko je nepozabna ter prinaša samo ugodne rezultate.

Promocijski izdelki povečajo zadovoljstvo strank
Promocijski izdelki: Powerbank

S promocijskimi izdelki targetirate potencialne stranke

S promocijskimi izdelki se enostavno in cenovno ugodno izvede tudi targetiranje strank. Najlažje se jim približate na sejmih ali ob njihovem obisku v vaši poslovalnici. Pomembno je, da stranki ob prvem obisku izročite manjši promocijski izdelek, ki ga bo odnesla s sabo domov.

Video: Dežnik Hurricane Storm 27″ kot promocijski izdelek

Naj bo to promocijski svinčnik, kemično pisalo, blok ali pa kapa. Vsi našteti izdelki so cenovno zelo ugodni, ampak na dolgi rok prinašajo velik dobiček. V kolikor stranko s prvim vtisom prepričate, bo gotovo pri vas opravila nakup ali pa koristila vašo storitev.

obdavčenost slovenskih plač

Koliko so obdavčene slovenske plače in kako se to odraža pri obračunu plač?

V Sloveniji imamo visoko in močno progresivno davčno obremenitev dela, ki pa je primerljiva z drugimi primerljivimi državami. To se vsekakor pozna pri plači oz. neto znesku, ki ga zaposleni mesečno dobijo na svoj transakcijski račun.

Sorodni članki: