Smart Games miselne igre za vse generacije

Smart Games že 25 let izdeluje inovativne miselne in logične igre različnih težavnostih stopenj, od zelo lahkih do zahtevnih. Ravno zato so te igre namenjene za igralce vseh starosti. Vsaka igra ima edinstveno zasnovo s temami, ki so všeč tako dekletom kot fantom. Kompleti so na voljo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Igre pa so izdelane iz trpežne plastike ali lesa. 

Read more »

Skupaj s prijatelji naselite neobljudeni otok Catan

Čeprav vam sodobna tehnologija v roke postavlja številne pametne naprave, s pomočjo katerih lahko igrate najrazličnejše zabavne in poučne igra, pa nam lahko priznate, da še vedno zelo radi posegate po igrah v fizični obliki. Zakaj? Ker so veliko bolj osebne in ker se z njimi lahko igramo tudi v večji družbi in to v živo. 

Read more »
Lesena igrača

Igrače iz lesa

Za lesene igrače lahko trdimo, da imajo super moč, saj lahko neverjetno zbujajo otrokovo domišljijo. Energijo lesenim igračam v največji meri vdahnejo kar otroci sami in ne baterije ali elektronika, kot je to na primer značilno za številne vrste drugih igrač. Njihova oblika otroke osvobaja in tudi spodbuja k ustvarjanju. Ne omejuje otroške domišljije in njihovega dojemanja. Tako lahko rečemo, da je les res popoln material za naše malčke.

Read more »
Človek ne jezi se

Igra človek ne jezi je super!

Figure morajo biti dovolj velike, da jih bodo otroci brez težav prijeli in premikali po igralni ploskvi, slednja pa mora biti pregledna in jasna, saj to mlajšim otrokom močno olajša sledenje pravil. Ploskev mora biti narejena iz materiala, ki se ne guba in mečka, saj to otežuje igro. Pomembne pa so tudi pisane barve, ki jo naredijo še bolj privlačno za otroke.

Read more »
Naseljenci otoka Catan

Namizna igra naseljenci otoka Catan

Če imamo radi namizne igre, je skoraj nujno, da probamo naseljence otoka Catan. To je priložnost, da uživamo v izredno zabavni in unikatni izkušnji, ki jo lahko delimo s prijatelji. Prednost je tudi, da lahko igrajo popolni začetniki, kot tudi bolj izkušeni igralci. Igra je vedno sveža tudi, ko se večkrat vrnemo k igranju, saj se bodo vedno zgodile nove stvari in nastali novi scenariji. Lahko jo igrajo tudi otroci, saj notri ni nobenih nasilnih elementov. Poglejmo si, kateri so največji in najbolj zabavni elementi v igri naseljenci otoka Catan.

Read more »
Otroški bodiji

Bodiji za otroke z različnimi potiski

Med najbolj priljubljenimi in tudi najbolj prodajanimi izdelki pa so tudi otroški bodiji. Ti so lahko potiskani s povsem izvirnimi motivi in ekološkimi barvami. S takim izborom bodija pa naš malček zagotovo ne bo ostal neopažen.

Read more »