Kolagen za kožo je dobrodošla izbira po 25. letu starosti

Na trgu so vam na voljo različni tipi kolagena za kožo. To ste najverjetneje že opazili, zato je izbira še toliko zahtevnejša. V prvi vrsti je najpomembneje, da je kolagen za kožo kupljen v specializirani prodajalni, kjer ponudniki prisegajo na uveljavljene proizvajalca kolagena.

Zagotovite si vrhunski hidrolizirani morski kolagen za kožo tipa 1 s patentirano formulo Naticol. Ta dokazano poveča elastičnost kože ter občutno zmanjša vidnost gub. Zavira znake staranje, pomlajuje kožo, poveča prožnost in elastičnost, izboljšuje homogenost polti ter preprečuje kožne nepravilnosti.

Uživanje kolagena za kožo

Opazili boste, da je kolagen za kožo na trgu prisoten v različnih oblikah – v prahu, kapsulah, tekočini. Najprej je torej pomembno, da si zagotovite kakovostnega proizvajalca. Nato sami presodite, katera oblika kolagena vam najbolj ustreza.

Kolagen za kožo
Kolagen za kožo se zaužije s kozarcem vode

Kolagen praviloma lahko uživate v katerem koli delu dneva. Večina uporabnikov ga uživa zgodaj zjutraj, s kozarcem vode. Sicer pa ga lahko mešate s smutiji ali drugimi zdravimi napitki. Če vas okus kolagena moti, je odlična izbira grški jogurt. Predpisano količno kolagena zmešajte v jogurt, okus bo vsekakor boljši.

Kolagen s prijetnim okusom

Nekatere vrste kolagena niso prav nič prijetnega okusa. Za izboljšanje okusa ga torej mešamo z različnimi napitki, jogurti. Po drugi strani vam je na voljo kolagen za kožo, ki je že sam po sebi prijetnega okusa. Četudi ga boste mešali samo z vodo, bo okus prijeten.

Video: Prednosti kolagena za lepo kožo. Kako ga uporabljam.

Kolagen za kožo vam je na voljo tudi v spletni trgovini BabesVitamins.si, kjer lahko izbirate še med drugimi sredstvi za dobro skrb vaše kože in zdravja na sploh. Cene so dostopne, kakovost pa preverjena.

Sorodni članki: