Kdaj so stoli za kad in tuš še posebej dobrodošla izbira

Zložljiv stenski sedež za tuš

Odlična spletna trgovina za prodajo stolov za kadi in tuše ter ostalih pripomočkov je medigo.si. V njej lahko po dostopni ceni izbirate med številnimi tipi tovrstnih sedežev oziroma stolov. Na voljo vam je tudi zložljiv stenski sedež za tuš, ki se lahko preprosto ter hitro nastavi po višini.

Sedež je ergonomsko zasnovan in je izdelan iz polipropilena. Ima luknjice za odtekaje vode. Ogrodje je izdelano iz barvanega jekla, natiki pa so iz nedrseče gume. Stol je že sestavljen in povsem pripravljen na montažo. Vložki in vijaki za nameščanje v steno pa v komplet niso vključeni.

Povišice za WC školjko so izjemno koristen sanitarni pripomoček

Nekateri med vami imate to srečo, da vam v kopalnici in drugih prostorih ni treba nameščati posebnih pripomočkov, ki omogočajo lažje funkcioniranje pri gibanju. Po drugi strani pa zagotovo kdo med vami ali kdo od vaših družinskih članov potrebuje kakšen prav poseben pripomoček, ker je na primer gibalno ali pa kako drugače oviran. V tem primeru so nekateri sanitarni pripomočki skorajda obvezna rešitev.

Na voljo so torej različne povišice za WC školjko. Še posebej dobro pa se obnese takšna, ki ima tudi primerno zasnovani naslonjali za roke.

Med koristne sanitarne pripomočke, ki so zlasti namenjeni gibalno omejenim osebam, na primer prištevamo povišice za WC školjko, toaletne stole, sedeže za tuš in kad, stenske ročaje, urinske račke in nočne posode in druge pripomočke za učinkovitejše umivanje.

Različni tipi povišic za WC školjko

Specializirane prodajalne, kot je na primer medigo.si, vam ponujajo vrhunske sanitarne pripomočke po dostopnih cenah. Pripomočki so na voljo v različnih tipih. Povišice za WC školjko so na primer lahko različno trde. Na sploh pa zanje velja, da so anatomsko oblikovane in praviloma izdelane iz plastične mase. Na voljo so modeli različnih višin, na primer 6, 10 ali 14 centimetrov. Ob straneh imajo WC povišice vijake za učinkovito pritrditev. Povišica se pritrdi na školjko preko posebnega mehanizma za zaklepanje.

Sorodni članki: