Dobro izbrana trgovina za vašega kosmatinca

Z nakupom pasjih izdelkov preko spleta boste za določeno vrsto opreme lahko odšteli precej manj denarja. A spletno nakupovanje za male živali vam še zdaleč ne prihrani samo denarja. V veliki meri lahko prihranite tudi pri času. In čeprav se na prvi pogled ne zdi, so vam tudi v takšni prodajalni na voljo strokovnjaki – za vsa dodatna vprašanja se z njimi lahko povežete preko spletne pošte ali telefonskega klica.

Kakšna hrana za pse je najboljša?

Pri nakupu izdelkov za vašega novega hišnega kosmatinca se boste med drugim zelo resno pričeli spraševati tudi, kakšna oziroma katera hrana za pse je najprimernejša. Seveda pravega odgovora na to vprašanje ne boste prejeli tako enostavno, kot mislite.

Prehranjevanje psa
Trgovina za pse vam nudi velik nabor hrane za pse

Izbira pasje hrane je v veliki meri odvisna od živali same – od njenih let, pasme, počutja in še bi lahko naštevali. To vam bodo lahko najbolje povedali kar veterinarji, ki pogosto sodelujejo z lastniki trgovin za male živali.

Suha ali raje mokra hrana za pse?

V grobem se hrana za pse lahko deli na suho ali mokro. V povezavi s suho pasjo hrano so nam daleč najbolj poznani briketi. A tudi takšna hrana za kužke je lahko izdelana po različnih metodah. Kar pa se tiče mokre hrane nam verjetno najprej na misel pridejo kakšne pasje konzerve najrazličnejših okusov.

Je za vašega ljubljenčka boljša mokra ali suha hrana?

Za vas bo morda suha hrana za pse precej boljša izbira, saj je v primerjavi z mokro dosti bolj praktična. Kužku jo lahko postrežete kjer koli. Seveda pa je mokra hrana za pse pogosto tista, ki bolj prija živalim. Za uporabo pa je seveda bistveno manj praktična, še posebej če se s psom odpravljate na pot.

Sorodni članki: