Pasji mladički potrebujejo kakovostno prehrano

Dandanes je mogoče kupiti pasjo hrano skoraj v kateremkoli nakupovalnem centru in drugih trgovinah. Večino izmed te pa ni namenjena redni prehrani psa, ampak samo občasni. Ne vsebuje kakovostnih sestavin, zato ni primerna za redno hranjenje našega psa. Veliko bolj priporočeno je, če je naša izbrana pasja trgovina lokalna. Lokalne trgovine za živali so veliko bolj predane svojemu delu. Obenem pa zaposluje strokovnjake, ki se spoznajo na potrebe naših kosmatincev, primeren način njihovega prehranjevanja ipd.

Pasja hrana
Suha pasja hrana

Lokalna pasja trgovina je tudi vir bogatih informacij. Za nasvet o določeni temi lahko povprašamo prodajno osebje ali pa se podamo na njihovo spletno stran https://www.kosmatincki.si/.

Strokovnjaki nam pomagajo pri izbiri primerne opreme za našega psa

Naša lokalno izbrana pasja trgovina ima zelo verjetno na zalogi številne igrače, opremo in hrano za našega psa. Morda izbira briketov in konzerv ni tako bogata kot v trgovskih centrih in drugih večjih trgovinah, vendar je veliko bolj kakovostna. 

Kaj vse moramo vedeti o mladih kužkih? Vse, kar morate vedeti, kako nahraniti pasjega mladička

Zelo pogosto imajo na zalogi ročno izbrane konzerve in brikete za starost in pasmo našega pasjega mladiča. Seveda pa enako velja za večje pse, kot tudi starejše. Če nismo prepričano o primerni vrsti hrane, lahko vedno poiščemo nasvet v fizični pasji trgovini ali pa se odpravimo na njihovo spletno stran.

Večina pasjih trgovin ima tudi posebne ugodnosti za svoje člane. Akcije, znižanja in druge priložnosti za nakupovanje so dokaj pogoste. Tako imamo možnost kupiti kakovostno opremo za našega pasjega mladiča ali odraslega psa po zelo dostopnih cenah.

Boljša podpora za lastnike psov

Veliko manjših pasjih trgovin ponuja kakovostno podporo svojim strankam. Zaradi svoje strokovnosti in poznavanja svojih produktov nam veliko bolje lahko svetujejo o prehrani, primernih igračah za pasje mladiče, pripomočkih za sprehajanje psov ipd.

Sorodni članki: