Najbolj modni čevlji te pomladi

Če pomislite na pomlad, se najprej spomnite na sončne žarke in cvetoče rože. Vendar so znanilci pomladi tudi lahkotnejša oblačila, predvsem pa lahkotnejši čevlji. Prav vsi komaj čakamo, da stopimo iz težke zimske obutve in škornjev v kaj nogi bolj udobnega, kaj lažjega in bolj prijetnega za hojo. V deževnih pomladanskih dneh bo še vedno treba izbrati kaj za silo nepremočljivega, v dneh, ko nas božajo topli sončni žarki, pa bodo še kako že prav prišle tudi espadrile, ki so v modi vse od pomladi do jeseni. Espadrile so super obutev, ki osvaja tako modni svet kot ulice.

Espadrile

Srebrne ali črne espadrile?

Espadrile so lahkotni, zaprti čevlji, ki nas spomnijo na poletje in pomlad, na sprehode in dopustniško razpoloženje. So zelo udobni in primerni skoraj za vsako priložnost, zato morate imeti vsaj ene espadrile v svoji omari tudi vi. Na voljo so številni različni modeli ter barve, med katerimi lahko izbirate. Vendar pa so poleg klasičnih črnih trenutno v modi predvsem srebrne ali celo zlate espadrile.

Espadrile

Zakaj ne bi nosili čevljev, ki jih vsi opazijo ter tako zažigali z njimi tre pokazali, da se znate obleči še kako modno? Takšne espadrile so primerne tudi za kombiniranje z bolj elegantnimi oblačili oziroma prav vsakemu oblačilu pridajo pridih glamurja, elegance in modnega okusa. Če želite biti v trendu, so zlate ali srebrne espadrile prava izbira za vas! Seveda pa si privoščite tudi črne ali espadrile kakšne druge barve. Pri tem ni prav nobenih omejitev, važno je, da izberete takšne espadrile, ki so vam res všeč in jih boste zato tudi z veseljem nosili.

Modna obutev, ki je tudi udobna

Marsikdo misli, da je za moden videz treba nujno potrpeti. A vrtoglavo visoke pete, ozke konice na čevljih in podobno niso vsi trendi, ki bi se jih morali držati, da bi bili modni. Modni ste lahko tudi tako, da obujete obutev z nizko peto, ki je zelo udobna in v kateri brez težav prehodite veliko korakov. Že zadnjih nekaj sezon so v modi tudi čevlji z nizko peto in med njimi si prvo mesto delijo oxfordke in espadrile, medtem ko si najbolj pogumne upajo z bolj ali manj elegantnimi oblačili ali celo krili kombinirati celo športne superge.

Če same niste tako zelo drzne kot najbolj osupljivo oblečene modne navdušenke, bodo espadrile popolnoma ustrezna možnost za vas, da boste urejene in modne ter se boste hkrati v svoji obutvi tudi udobno in prijetno počutile, saj vas nič ne bo žulilo ali tiščalo. Prav zaradi tega so espadrile super obutev tudi za potovanja, ko od znamenitosti do znamenitosti največkrat prehodimo kar precej korakov. Za nekaj drznosti pa lahko namesto črnih izberete še ene svetleče espadrile v zlati ali srebrni barvi.

Kje kupiti espadrile?

Espadrile lahko kupite praktično vsepovsod, a res veliko izbiro različnih modelov po ugodnih cenah boste našli na spletu. Priporočamo obisk spletne trgovine infashionshop.hr, kjer lahko najdete številne espadrile v različnih barvah. Poleg tega pa je v njihovi ponudbi tudi različna druga obutev, ki vas bo očarala že na prvi pogled, še bolj pa takrat, ko jo boste obuli.

Espadrile

Trudijo se namreč za to, da so v njihovi ponudbi samo takšni čevlji, ki so tako lepi kot tudi čim bolj udobni hkrati. In to velja tudi za espadrile, ki jih lahko najdete v ponudbi omenjene spletne trgovine. Oglejte si njihovo ponudbo tudi vi in poiščite prave espadrile zase!

Za bolj pomladni videz

Espadrile so primerne tako za ženske kot za moške. Nosijo jih lahko osebe vseh starosti, ki želijo biti obute modno, a hkrati udobno. Če jih še niste preizkusili, potem si v letošnjem letu obvezno privoščite vsaj en par. Videli boste, kako prijetne so za nošenje in kako enostavno jih je kombinirati. Kmalu vam sploh ne bo več jasno, kako ste lahko preživeli brez njih, saj se super obnesejo. Lahko jih nosite tako na hlače kot na krilo oziroma kombinirate na tisoč in en način. Vsekakor pa boste obuti v espadrile delovali bolj sveže, bolj pomladno, bolj mladostno in veliko lepše. Stopite torej v korak s pomladjo in modo ter si kupite espadrile!

Sorodni članki: