Partnerska terapija, ki res deluje

Je obisk psihoterapevta res manj pomemben kot nov avto ali telefon? Mar ni to, da se dobro počutimo v svoji koži, imamo jasne cilje ter smo zadovoljni s svojim življenjem vredni celo več kot nov telefon, avto ali kak drug predmet? Zaradi tega nam ne bi smelo biti škoda denarja za psihoterapevta, saj gre za naložbo v našo prihodnost.

Gre za naložbo v to, da bomo svojo prihodnost zaželi pisati sami in to na drugačen način, bolj svobodno, bolj zadovoljno, bolj srečno. To velja tudi za partnersko terapijo, ki nam lahko pomaga najti izgubljeni stik s partnerjem ali pa ugotoviti, da nista za skupaj ter kasneje najti koga, ki bo z nami oblikoval to prihodnost.

Katerega psihoterapevta izbrati?

Kot že rečeno, je psihoterapija v Ljubljani in v drugih slovenskih krajih zelo iskana. Največkrat so vzrok prav partnerske težave, seveda pa marsikdo pomoč poišče tudi iz drugih razlogov. Če bi pomoč psihoterapevta potrebovali tudi sami, je najbolje, da se ne omejujete na to, od kod prihaja, ampak na njegovo strokovnost. Pred izbiro preverite, s katerim področjem se ukvarja, kakšno izobrazbo in izkušnje ima.

Sorodni članki: