Vstopite v svet očarljivih doživetij

Če že dlje časa na naših tleh iščete primerno zdravilišče oziroma spa, je Thermana Laško pravi naslov. Tu boste namreč deležni odlične nastanitve, na voljo vam bodo številni termalni bazeni, prvovrstni wellness spa tretmaji – in to za vse generacije.

Thermana Laško Wellness Spa Center

Skozi ves čas uživanja pa vas bo spremljala tudi izjemno okusna zdrava kulinarika. Ta bo poskrbela za kakovostno pripravljene obroke iz sezonskih živil, na voljo bodo številni okusi. Prosti čas pa boste lahko izkoriščali z neomejenim dostopom do številnih bazenov. Na voljo je tudi povsem brezplačni dostop v telovadnico, sodobno opremljen fitnes. Ob prihodu boste prejeli tudi posebno kartico za popuste. Presenečeni boste tudi nad izjemno bogatim programom, kar pomeni, da vam ne bo nikoli dolgčas. Udeleževali se boste najrazličnejših aktivnosti, ki jih bodo vodili strokovno podkovani ter izkušeni animatorji.

Odlično izhodišče za kolesarske izlete

Thermana Laško pa še zdaleč ni samo asociacija na spa, temveč tudi na izhodišče za najrazličnejše vadbe oziroma aktivnosti. Udeleževali se boste lahko kolesarskih izletov, pohodništva, odkrivali boste podrobnosti naše kulture, na voljo je celo ribolov, skratka številna družinsko obarvana doživetja.

Thermana Laško - kolesarjenje
Okoliški kraji Thermane Laško ponujajo ogromno kolesarskih izletov

Ponudnik je poznan tudi izjemno bogati tradiciji čebelarstva in pivovarstva. Lahko boste odkrivali številne lokalne zgodbe, ki pripovedujejo o sami dediščini Laškega. Nikakor pa ne smete zamuditi niti pokušanja odličnih lokalnih kulinaričnih dobrot. Gostom ponudnik vedno znova in spet želi ponuditi kaj novega. Med novejšimi pridobitvami je na primer fitnes program na prostem. Ta leži v neposredni bližini hotelskega kompleksa ter Spa parka. Sicer pa je Thermana Laško povezana tudi s Celjem – s sodobno kolesarsko potjo ob reki Savinji.

Sorodni članki: