Dekorativne kamnite plošče so dobrodošla izbira tudi v domačih prostorih

Izbira kamnitih plošč za nostalgično dekoracijo

Prav vsak med vami si želi živeti udobno in lepo. To je v veliki meri odvisno od tega, na kakšen način in s čim boste opremili svoj dom. Če si svoje domače ali pa poslovne prostore želite urediti kar se da posebno, edinstveno, nostalgično, potem je izbira kamnite plošče odlična za vas.

Kamnite plošče v kuhinji
Kuhinjski pult iz kamnite plošče

Ne glede na to, ali boste v svoje prostore postavili naravni ali umetni kamen, boste odlično poskrbeli ne samo za sam izgled prostora, temveč tudi za prijetno počutje v njem. Na trgu so vam na voljo obloge iz kamna za prav vsak okus. 

Polaganje dekorativnega kamna

Polaganje dekorativnih kamnitih plošč je sila preprosto. Modeli pritrjeni na mrežico namreč tvorijo plošče, s katerimi je delo še toliko enostavnejše in hitrejše. Kamnite plošče se nato pritrdijo na tla ali pa na steno s posebnim elastičnim lepilom, ki je posebej namenjeno za polaganje keramike.

Pri polaganju dekorativnega kamna vam priporočamo, da upoštevate barvne strukture izbranega kamna na steno ali tla z elastičnim lepilom za keramiko. Pri montaži upoštevajte barvo oziroma odtenek kamna. Beli kamen se na primer praviloma lepi z belim lepilom, medtem ko se ostali tipi kamna praviloma lepijo s sivimi lepili. Vsekakor pa na izbor vsega v veliki meri vplivajo sama lokacije in sovpadanja s prostorom.

Montaža izdelkov kamnoseštva

Kamnoseštvo vam lahko izdela številne izdelke po meri, ki so narejeni iz visokokakovostnega kamna. Poleg izdelave poskrbi tudi za dostavo izdelka in ne nazadnje tudi za hitro, kakovostno in cenovno dostopno montažo.

Sorodni članki: