Izbira ličil za različne letne čase

Večnamenske palete senčil

Med uporabniki make upa so še posebej priljubljene večnamenske palete ličil, zlasti tiste s senčili. V majhnem prostoru lahko najdejo ogromno različnih barvnih odtenkov. Najrazličnejši privlačni odtenki ličil so namenjeni za večerno ličenje, naravni make up, vključene so še bleščice in še kaj bi se našlo. Vse je torej na svojem mestu in pri roki.

Paleta ličil

Pomembno je še to, da paleta ličil na embalaži vključuje napis priznane blagovne znamke. Uporabnikom to zagotavlja vrhunskost in zelo obstojne barve. Če želijo, da so izbrani barvni odtenki še intenzivnejši, je najbolje, da se jih nanaša z mokrim čopičem. Zlasti priljubljena je na primer kombinacija svetlečega odtenka senčila, na primer srebrne barve, in zemeljskega odtenka, na primer bakrenega. Če dodate še veliko maskare in kanček rdeče šminke na ustnice, dosežete rezultat sofisticiranega make upa, ki je namenjen za kakšno prav posebno priložnost.

Top znamke v priljubljeni PinkPandi

Kozmetika PinkPanda je torej znana tudi po tem, da so na izdelkih napisana imena svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, kot so na primer Aura, Lovely, Revolution, Revolution Pro, Nabla. Srbska blagovna znamka je pri zahtevnih kupcih ličil priljubljena tudi zaradi vrhunskega tekočega pudra Take Care of Me.

Puder je primeren za vse tipe polti. K tej vrsti ličila se odlično poda še korektor istega proizvajalca, ki ga boste našli pod imenom Correct Me. Ne nazadnje vam Aura ponuja tudi učinkovite mat šminke pod imenom Ultimate Lipstick. So dolgo obstojne in kljub temu ne izsušijo ustnic.

Sorodni članki: