Daleč najbolj priljubljeni izdelki za ličenje

Ustnice pri ličenju zagotovo predstavljajo izjemno pomemben del obraza. Zanje so na voljo številni kozmetični produkti. Če svojih ustnic ne želite prav veliko poudariti, si lahko zanje izberete le kakšen manj viden glos oziroma balzam. Po drugi strani pa so na voljo tudi šminke v zelo intenzivnih odtenkih. Te so lahko mat ali pa dajejo videz nadvse sijočih ustnic. Izbira je odvisna od posameznice in seveda tudi od namene ali pa letnega časa.

Črtala za ustnice NYX
Dvojno črtalo za ustnice, ki je na eni strani črtalo, na drugi šminka za ustnice z mat končnim zaključkom

Pomembno vlogo pri ličenju imajo tudi črtala za ustnice. Na voljo so v najrazličnejših barvnih odtenkih. Z njimi pa lahko ustnicam pričaramo piko na i. Ravno zato je potrebno biti pri izbiri še toliko previdnejši. Na izbiro so manj kakovostna pa tudi vrhunska črtala. Slednja so znana po tem, da ustvarijo takojšni učinek, ki traja kar nekaj časa. Za nekakovostna ustnična črtala pa je značilno, da so povsem neuporabna in jih zato uporabnica neredko zavrže že po prvi uporabi.

Izbira ličil glede na blagovno znamko

Ličila preprosto lahko delimo tudi na kakovostna, manj kakovostna in nekakovostna. To je zlasti odvisno tudi od proizvajalca oziroma blagovne znamke. Vsi ljubitelji kozmetičnih produktov, kot so ličila, natanko vedo, katera znamka jim prija oziroma na njihovem obrazu ali pa kje drugje daje primerne rezultate.

Če ste pri izbiri izdelkov za ličenje začetnik, je zato najprej treba preveriti, kateri so torej tisti proizvajalci ličil, ki jim lahko povsem zaupate. Seveda boste morali za njihova ličila plačati nekaj evrov več. Kljub temu pa vam bodo odlično služila dolgo časa.

Sorodni članki: