Kaj so clip on lasni podaljški?

Mladosten videz in večjo samozavest lahko dosežemo z clip on lasnimi podaljški. To je hiter način za izboljšanje izgleda, saj bodo naši lasje dajali videz polnost in sijaja. Velika prednost je ta, da ne potrebujemo iti čez dolge boleče postopke urejanja las, ampak je vsega skupaj konec v nekaj trenutkih. Taki lasni podaljški se pomešajo med naše lase in jih dopolnjujejo. Tako dobimo volumen, dolžino ali pa ustvarimo čudovite barvne premene. Če še niste prepričani v prednosti, ki nam jih prinašajo clip on lasni podaljški, potem vabljeni k branju tega članka.

Enostavna namestitev

Clip on lasni podaljški so narejeni, da jih hitro in enostavno namestimo na naše obstoječe lase. Vse skupaj traja minuto ali dve, kar nam prihrani ogromno časa. Namestimo jih s sponkami, ki so občutljive na pritisk. Tako se izognemo, da bi poškodovali svoje lase in imamo obenem močno osnovo za nošenje podaljškov. Tako uživamo v prednostih kot:

 • Ne poškodujemo svojih las
 • Lasne podaljške hitro pripravimo na uporabo in tako prihranimo veliko časa
 • Ne uporabljamo lepila in drugih kemikalij, ki nam lahko poškodujejo lasišče
 • Brez-težavno vzdrževanje podaljškov in naše pričeske

Hitro spremenimo naš izgled

Kvalitetni clip on lasni podaljški so izredno cenovno ugodni, če pomislimo na vse prednosti, ki nam jih nudijo. Obisk salona je lahko dokaj drag in nam vzame veliko časa. Sedaj imamo pa možnost, da si popolnoma prilagodimo svoj izgled kar doma, brez omejitev in zamud.

Clip on lasni podaljški se enostavno in hitro namestijo na naše obstoječe lase
Clip on lasni podaljški so izredno cenovno ugodni

Lasni podaljški so idealna rešitev, če želimo hitro in enostavno spremeniti svoj stil pričeske. Lahko jih uporabimo, da podaljšamo lase, jim dodamo volumen, pramene ali spremenimo barvo, ne da bi morali spreminjati svoje naravne lase. To pomeni, da ne potrebujemo stilista ali frizerja, saj lahko svoj izgled spremenimo kadarkoli.

Ko bomo kupovali clip on podaljške za lase, bomo opazili, da so različnih dolžin. Vse dolžine so narejene za različne dolžine naših naravnih las. Daljši, kot so naši lase, daljše podaljške potrebujemo, saj tako ustvarimo najboljši videz, ki izgleda naraven.

Različne vrste last – človeški in umetni

Dandanes imamo na izbiro dve glavni vrst lasnih podaljškov. Poznamo človeške in umetne, ki se med seboj razlikujejo v veliko lastnostnih.

Človeški clip on lasni podaljški
Clip on lasni podaljški so idealen način, da se počutimo bolj samozavestno

Poglejmo si skupaj razlike med njima:

 • Človeški clip on lasni podaljški

  Najboljši v kvaliteti in izgledu. Človeški lasje so najboljši podaljški, saj imajo naraven izgled in izgledajo čudovito. Imajo tudi najboljšo vzdržljivost in nudijo največ možnost stilske preobrazbe. Prednost je ta, da na njih lahko uporabljamo sušilce, jih lahko barvamo in še mnogo več. Človeški lasje tudi ne ustvarjajo vozlov in se bolj svetijo, ko jih nosimo.

 • Sintetični clip on lasni podaljški

  Sintetični podaljški so najbolj pogosti, saj imajo ugodno ceno in so zelo prilagodljivi. Vreme ne vpliva na sintetične lase, kar jih naredi odlične za razna druženja. So tudi odlično za začetnike, saj se naučimo, kako pravilno nositi podaljške in kako se obnesejo na naši pričeski. Moramo pa jih zamenjati na vsake nekaj mesecev, saj sčasoma pričnejo izgubljati barvo.

Različni sistemi clip on podaljškov

Poznamo dva najbolj popularna sistema clip on lasnih podaljškov. Ta sta:

 • Enodelni podaljšek

  Tak podaljšek je narejen, da ga čim hitreje lahko pričnemo uporabljati. Narejen je iz enega dela in ga samo pripnemo na obstoječe lase. Taki podaljški so zelo popularni in jih lahko najdemo v različnih dolžinah in barva. Narejen je, da nam doda dolžino las in je odličen za vse začetnike.

 • Večdelni podaljšek

  Večdelni podaljšek je sestavljen iz enega večjega in enega manjšega kosa. Pripnemo jih na lase enako kot enodelne. So tudi primerni za začetnike, saj jih brez težav lahko pripnemo na lase. Poznamo pa tudi take podaljške, ki so narejeni iz 5, 8 ali več kosov. Primerni so za profesionalno uporabo, saj si z njimi lahko uredimo popolnoma unikatno pričesko, ki izgleda, kot bi nam jo naredili v salonu.

Sedaj se morda sprašujemo, kdo lahko vse nosi clip on lasne podaljške? Odgovor je vsi. Nosijo jih lahko ženske, ki želijo izboljšati izgled svoje pričeske, kot tudi moški in celo otroci. Za nasvete ter bogato in preverjeno ponudbo priporočamo obisk spletne strani https://www.topextensions.de/.

Clip on lasni podaljški so idealen način, da se počutimo bolj samozavestno, izgledamo bolje ter ne potrebujemo zapraviti celo premoženje pri stilistu. 

Sorodni članki: