Kratke majice z najrazličnejšimi potiski

Verjetno si prav nihče od nas ne predstavlja, da v svoji garderobni omari ne bi imel vsaj ene kratke majice. Takšen kos tekstila se v resnici nahaja na seznamu najbolje prodajanih oblačil. A ob omembi takšnega oblačila pomislimo na kar nekaj različnih oblik. Kratke majice lahko pomenijo tudi tisto oblačilo, ki ima rokava dolga na tri četrt in ne nujno do polovice. Obstajajo tudi sedemosminski modeli.

Na sploh pa so majice lahko tudi brez rokavov ali z dolgimi rokavi. Med seboj se takšna oblačila ne razlikujejo samo po dolžini rokava, temveč še po številnih drugih karakteristikah, na primer po materialu, obliki vratnika, barvni kombinaciji oziroma odtenku.

Izbira polo majice s kratkimi rokavi

Če želite, da je majica s kratkimi rokavi nekoliko bolj elegantno krojena, je odlična izbira polo majica. A tudi polo majice se lahko kupijo v številnih različicah, na voljo pa so tako za ženske kot moške. Še nekoliko bolj elegantne pa tudi posebne so polo kratke majice z gumbki.

Polo majice za ženske
Polo majice s kratkimi rokavi so primerne tudi za formalne priložnosti

Medtem ko so klasične majice s kratkimi rokavi nekoliko bolj preproste za nošenje, so polo majice odlična izbira tudi za formalne priložnosti. Dobro se obnesejo v kombinaciji z elegantnimi hlačami pa tudi s kavbojkami. Prav tako učinkovito se ženska polo kratka majica ujame s hlačami kot krilom, in to ne glede iz kakšne vrste materiala je krilo narejeno.

Daleč najbolj priljubljena vrsta majic

Le redko lahko opazite dolge ali pa kratke majice, ki ne bi imele potiska. Takšna oblačila so pravzaprav sila dolgočasna. Precej drugačna pa so videti, če je na njih samo neka krajša misel ali pa zanimiv oziroma smešen motiv.

Kratke majice s potiskom
Kratke majice s potiskom si s pomočjo spletne aplikacije lahko izdelate tudi sami

Lahko rečemo, da so kratke majice s potiskom daleč najbolj priljubljena oblika tekstila. Še več: majico s potiskom si lahko s pomočjo posebne spletne aplikacije izdelate kar sami. Vse, kar potrebujete, je dostop do spleta oziroma do spletne aplikacije. V posamezna polja vnašate izbrane karakteristike, kot je velikost majice, zasnova in ne nazadnje še barvni odtenek. Majice po meri lahko naročite ob kakšni posebni priložnosti, na primer ob zaključku izobraževanja, in to za cel razred. Enako dobrodošle so ob kakšnem praznovanju, kot je rojstni dan, valentinovo, abraham, morda dekliščina ali pa fantovščina.

Smešne majice za lepši dan

Verjetno ste kdaj že videli kakšen napis na majici, ki vas je nehote ali hote spravil v smeh. Smešne majice so tudi sicer izjemno priljubljene ali pa zaželene. A smešen napis na majici vam ne bo kaj dosti časa koristil, če tisk ne bo dovolj kakovosten. Ključno je, da je potisk majice mehek na otip, pralno obstojen pa tudi dovolj živahnih barv.

Smešne majice in majice z nenavadnimi napisi

Izberite torej majico s smešnim zapisom, ki je tudi za nošenje dovolj prijetna ter se lepo vzdržuje, zlasti pa se torej dovolj lepo potiskati.

Tipi kratkih majic s smešnimi napisi

Smešne majice so na voljo v najrazličnejših tipih. Na razpolago so na primer:

 • moške majice,
 • unisex majice,
 • ženske majice,
 • telirane majice,
 • fit majice z elastanom,
 • puloverji s kapuco,
 • unisex pulover brez kapuce,
 • premium pulover,
 • nosečniška majica,
 • otroške majice,
 • otroške majice s kratkimi rokavi,
 • otroški bodi,
 • otroški kapucar.

Smešna misel na otroškem kapucarju

Otroški hoodiji so zelo priljubljeni za nošenje, ker so praktični pa tudi zelo simpatičnega izgleda. Navadno so potiskani z mikavnimi motivi in napisi. Dobrodošla je tudi kakšna smešna misel. Pomembno pa je tudi, da je hoodi izdelan iz dovolj kakovostnega materiala, ki bo čim dlje časa ostal lep. Kroj mora biti prijeten in ustrezati večini od otrok. Kapuca pa modna, dobrodošel je tudi kenguru žep.

In kaj smešnega, veselega oziroma duhovitega lahko daste tiskati na majico vašega malčka? Misel lahko sestavite sami, pri tem vam lahko pomaga tudi ponudnik tovrstne storitve. Obstaja kar nekaj vnaprej pripravljenih predlogov.

Tekstil za več smeha in boljšo produktivnost

Smešne majice ne nazadnje lahko uvrstite tudi v kategorijo promocijskega materiala. Če svojim zaposlenim na podarjene majice, jakne, kape ali na kaj drugega natisnete kakšno humorno misel, ki je nastala v vašem podjetju, bo vse skupaj precej zabavneje. Morda se ravno zaradi tega poveča tudi produktivnost.

Vseeno pa na promocijski tekstil za zaposlene, poslovne partnerje in svoje stranke ne pozabite dati natisniti še svojega logotipa ali kakšen drug pomenljiv podatek vašega podjetja. Lahko je le del tekstila potiskan s smešnimi motivi in mislimi. Drugi del pa naj bo nekoliko bolj resne narave.

Sorodni članki: