Puloverji s kapuco osvajajo mlado in staro

Kapucinarji s potiski

Puloverji s kapuco nosijo najrazličnejša imena. Nekateri jih torej imenujejo hodiji, spet drugi pa kar kapucinarji pa tudi kapucinarke. A ne glede na poimenovanje, je povsem jasno, za kako zelo priljubljen kos oblačila pravzaprav gre. Še zlasti zanimivi so tisti, ki so jim dodani najrazličnejši potiski.

Puloverji s kapuco za moške
Puloverji s kapuco ali hoodie

Sicer pa si takšen kos oblačila lahko skreirate kar sami. Obstajajo spletne aplikacije (preverite na https://www.majice.com.hr/), kjer lahko kar sami izdelujete tekstil po meri. Tako lahko le z nekaj kliki izdelate svoj hodi, majico, hlače ali pa kakšen drug kos oblačila. Vsekakor ni pomembno samo to, kaj bo na tekstilu pisalo oziroma kaj bo narisano, temveč tudi sama kakovost materiala.

Hodie je vse bolj zaželeno promocijsko darilo

Seveda so oblačila izjemno priljubljena tudi v promocijskem svetu. Če imate svoje podjetje, si vaši zaposleni, stranke, poslovni partnerji, domači in še kdo zasluži imeti oblačilo, na katerem bo napisano ime vašega podjetja.

Še najbolj jih boste razveselili s puloverji s kapuco. Odlična izbira so tudi kratke majice s potiski ali pa prehodne jakne. Ne nazadnje pa hodie lahko nekomu podarite kar tako, in to ne glede na to, ali imate podjetje ali ne. Takšnega darila je v današnjem času vesel prav vsak. Še posebej pa, če bo na njem natisnjeno nekaj, kar označuje obdarjenca.

Za promocijsko darilo se odlično obnesejo tudi kape

In ko že govorimo o promocijskem materialu oziroma tekstilu, nikakor ne moremo niti mimo kap. Te nam v resnici pridejo prav v številnih situacijah. Seveda pa kape, ki so namenjene športu, ne moremo obleči na kakšen slavnostni dogodek. Takšni dodatki k oblačilom se seveda med seboj ne nazadnje razlikujejo tudi v tem, čemu so namenjene.

Sorodni članki: