Polo majice z izvezenimi logotipi na delovnem mestu

Polo majice z izvezenimi ali natisnjenimi logotipi spodbujajo profesionalno podobo delavcev na delovnem mestu in posledično krepijo celoten vtis o profesionalnosti podjetja. V veliko industrijah, na primer v restavracijah in trgovinah, je prvi vtis najbolj pomemben, saj v tem trenutku začne podjetje s kupcem graditi odnos in zaupanje.

Če bi bila delovna oblačila zaposlenih v restavraciji umazana in stara, tedaj bi to odražalo njihov neprofesionalni odnos do strank, hrane in čistoče. Čiste in uniformirane majčke z enakimi napisi ali logotipi pa ustvarjajo dober prvi vtis, tako o samih delavcih, ki jih nosijo, kot tudi o podjetju.  

Enotne majčke po meri povečujejo produktivnost delavcev  

Več različnih študij je dokazalo, da so delavci bolj produktivni, ko na delovnem mestu nosijo uniformo. Raziskovalci še vedno razpravljajo o natančnih vzrokih za ta psihološki učinek na človekovo vedenje. Najverjetneje je, da je pozitiven vpliv uniformiranih majčk na produktivnost zaposlenih rezultat pripadnosti določenemu sistemu ali delovni skupini ljudi, kar posledično povečuje tudi posameznikovo samozavest.

Nadaljujte s prebiranjem velotnega članka na temo o “polo majice“.

Sorodni članki: