Do odličnih majic z digitalnim printom

Majice so eno izmed najbolj popularnih oblačil že od začetka 19. stoletja. Res pa je, da so dolgo časa bile dokaj dolgočasnega izgleda. To se je kmalu spremenilo, saj so različna podjetja pričela s potiskom majic. Tako smo bili lahko priča različnim dizajnom in oblikam, ki so navdušile ljudi vseh starosti, poklicev ter okusov. Dandanes pa se je razvila tehnologija do te mere, da lahko ustvarimo popolnoma unikatne slike z digitalnim printom na majice. Tako lahko na izredno učinkovit način promoviramo podjetja ali izrazimo svoj osebni stil.

Vrhunska kvaliteta potiska

Dejstvo je, da so moške in ženske majice s potiskom vedno imele težavo s kvaliteto. Ne v tem smislu, da je bila sama tkanina slaba, ampak so barve dizajnov hitro zbledele. Moderni print na majice pa nam omogoča, da zagotovimo visoko resolucijo slikovnega materiala. To je odličen način za reprezentacijo različnih podjetij na poceni in kakovosten način. Ljudje se veliko bolj odzivajo na kreativne načine oglaševanja, in majice so idealne za ta namen.

Digitalni print tudi omogoča, da je sama cena izdelave izbranega motiva izredno ugodna. Tako lahko potiskamo na ducate različnih majic, pri tem pa prihranimo ogromno sredstev. Poleg tega pa ne potrebujemo izdajati dodatnih naročil, saj lahko natiskamo različne moške in ženske majice v enem paketu.

Hitrejša naročila

Prej je bilo omenjeno, da so majice idealen material za promocijo podjetja. Tako jih lahko tudi uporabimo, kot promocijska darila na raznih srečanjih, poslovnih dogodkih, predstavitvah ipd. S klasičnimi tehnologijami printa smo morali čakati tudi več tednov, preden smo lahko izdali naročilo. Print na majice z digitalno tehnologijo pa je izredno hiter ter lahko traja samo nekaj dni. Odvisno je seveda od naročila, ampak smo lahko sigurni, da bomo dobili že potiskana oblačila zelo hitro. Ženske majice je enako enostavno poslikati, čeprav so drugačne oblike. To je tudi prednost, saj ne bomo zaradi drugačnih oblik morali čakati dlje.

Ženske majice so drugačne oblike

Še nedolgo nazaj je bila razlika v hitrosti poslikave moških, kot tudi ženskih majic. Temu je večinoma tako, ker so ženske majice drugačnih oblik. To se predvsem kaže v velikosti pasu, ki je veliko ožji. Moderni načini printa pa lahko zaobidejo vse fizične razlike v velikost oblačila, ter z največjo natančnostjo dodajo tudi komplekse slike na vsako površino.

Tudi rokavi ženskih majic so ožji in velikokrat tudi krajši. Velikokrat imajo tudi obrobljene robove na rokavih, da so bolj udobni za nošnjo. To tudi ne predstavlja težave za nanašanje različnih vzorcev, slik, barv ipd., saj vse vnaprej izračuna računalnik.

Nižja cena printa na majice

Večina odločitev je dandanes osnovana na stroškovno-pridobitveni ravni. To pomeni, da v podjetniškem okolju vložimo sredstva v nekaj, kar nam bo vrnilo investicijo. Digitalno potiskane majice so postale izredno popularne, saj jih je zelo ugodno izdelati. Obenem pa so odlične za oglaševanja različnih izdelkov, znamk ter dogodkov.

Sama cena izdelave je odvisno od različnih dejavnikov, kot je velikost samega oblačila, velikosti dizajna, uporabljena količina barv ipd. Možno je tudi, da si na spletnih straneh, kot je www.majice.com.hr, ustvarimo z nekaj preprostimi kliki popolnoma unikatno majico.

Majice so lahko tudi uniforme

Dandanes veliko različnih podjetij svojim zaposlenim podari majice za nošnjo med delovnimi urami. To ima veliko pozitivnih psiholoških učinkov. Veliko raziskav je pokazalo, da se ekipa tako bolj poveže, saj naraste ekipni duh. Tako povečamo produktivnost, kot tudi vezi med samimi zaposlenimi.

Tako bomo ustvarili kulturo v našem podjetju, ki bo podpirala sodelovanje, načrtovanje ter mentorstvo. Če naši zaposleni nosijo enaka oblačila, bodo to opazile tudi potencialne stranke, kar jih bo privedlo do nakupa naših izdelkov in storitev. Možnost so dejansko neskončne, saj lahko z minimalno vložka pridobimo ogromno na poslovni rasti in prepoznavnosti.

Udobna tkanina majic

Včasih je veljalo, da print na majice naredi oblačilo bolj togo in neudobno za nošnjo. To je bilo večinoma zaradi tega, ker je barva strdila tkanino. Tako so bila taka oblačila težja, neudobna ter so se velikokrat med pranjem razbarvala. 

Z digitalizacijo pa lahko potiskamo vsako oblačilo z izredno natančnostjo, kjer bomo uporabili minimalno barve, da dosežemo cilj. Tako bo majica izgledala odlično in ne bo neudobna za nošnjo, zaradi poslikave. Tako lahko nosimo naše najljubše motive in dizajne, ne da bi za to žrtvovali lahkotnost in udobnost majic.

Sorodni članki: