Prodajalna z izdelki vrhunskih proizvajalcev

Withcar je pri spletnih kupcih priljubljena prodajalna, ker vam ponuja izjemno koristne in kakovostne izdelke svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Med njimi je tudi Gledring, ki vam ponuja tipske kose opreme za vaše vozilo. 

V prodajalni boste lahko izbirali med vrhunskimi gumijastimi tepihi za avto, tekstilnimi preprogami, tipskimi senčniki za avto, pokrivali za točo, strešnimi nosilci ter kovčki in še med vrsto drugih izjemno priljubljenih in praktičnih izdelkov. 

Gumijasti tepihi svetovno priznanega proizvajalca 

Withcar vam torej ponuja tudi vrhunske avto tepihe iz najboljše gume. Gumi tepihi so narejeni pod okriljem svetovno priznanega proizvajalca oziroma podjetja Gledring. Tepihi so narejeni po merah avtomobilov. Imajo visoke robove, ki uporabnikom omogočajo najboljšo zaščito tal. 

Gumi tepihi Gledring so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi. Ti odlično poskrbijo, da se gumijaste preproge po avtu ne premikajo. To omogoča veliko večjo varnost, še zlasti za voznika. Materiali za gumi tepihe so za ljudi pa tudi za okolje izjemno prijazni. Tepihi so prijetnega vonja in ne vključujejo prav nobenih strupenih primesi. Na trgu so gumi tepihi Gledring prepoznavni tudi zaradi prav posebnega dizajna. 

Učinkovita zaščitna podloga ta tovorna vozila 

V prodajalni Withcar vam je na voljo tudi izjemno kakovostna zaščitna podloga za tovorna vozila. Ta vam lahko ponudi odlično zaščito tal pred praskami ter umazanijo. Obenem dobro poskrbi tudi za dodatno blaženje drsenja predmetov med samo vožnjo. 

Poseg v vozilo z zaščitno podlogo je minimalen. Preprosto in hitro jo lahko pritrdite na že obstoječe pritrditve na dnu vozila. Vso ponudbo priljubljene spletne prodajalne si lahko ogledate že sedaj na withcar.si. 

Sorodni članki: