Zakaj so strešni nosilci za avto dobra izbira

Strešne nosilce za vozila po meri odlikuje robustna kakovost različne nosilnosti na posamezno prečko. Obenem vam ponuja popoln ter dovršen dizajn z vrhunsko izvedbo. Posledično je vaš avtomobil videti še bolj eleganten. Kljub temu da so takšni elementi za tovorna vozila izjemno kompaktni, pa so zasnovani aerodinamično. Posledično uporabnikom zagotovijo zelo udobno vožnjo. Prečke nosilcev so na svoji zgornji strani prevlečene s protidrsno gumo. Na prav vseh stranicah imajo kanale, ki omogočajo montažo najrazličnejših dodatkov.

Strešni nosilci za avtomobil
Strešni nosilci so lahko na vozilu ves čas nameščeni

Za osebna vozila so strešni nosilci izdelani prav tako natančnih merah in jih lahko kupite v spletni trgovini Withcar.si. Namešča pa se jih predvsem na tista mesta, ki jih določi proizvajalec vozila. Praviloma ponujajo 100 % prileganje ter ekstremno zanesljivost. Zasnovani so aerodinamično ter uporabniku zagotavljajo udobno ter tiho vožnjo.

Nosilci za osebna vozila s sanmi

Na trgu so na voljo tudi nosilci za osebna vozila s sanmi. Zanje se odločajo tisti lastniki oziroma uporabniki avtomobilov, ki imajo na strehi vzdolžne sani. Pri izbiri pa je treba biti še posebej pozoren na to, ali ima vozilo zaprte ali odprte sani. Odprte strešne sani se strehe dotikajo samo na dveh točkah. Vmes med njimi je razmak med streho. Če pa se zaprti strešni nosilci za avto zaprti, se nosilec po celotni dolžini dotika strehe. Posledično vmes ni nobenega razmaka.

Video: Strešni nosilci za polne sani

Ne glede na to, za katero vrsto avto nosilcev se boste odločili, pa je dejstvo, da boste na takšen način ustvarili veliko dodatnega prostora v svojem vozilu. Vsekakor je takšne elemente najbolje prevažati oziroma nameščati na strehi. Vsekakor pa boste morali izbrati takšne, ki se posebej prilegajo vašemu tipu vozila.

Sorodni članki: