Zobni vsadki iz visokokakovostnega materiala

Če bi nas vprašali, kaj se nam zdi najhuje v povezavi z našimi zobmi, bi verjetno večina od nas odgovorila, da to, da bi ostali brez zoba ali brez več zob. Če se je to dogajalo ljudem v preteklosti, jih je večinoma obšla kar velika panika, saj nekoč ljudje na razpolago še niso imeli tako hitrih in kakovostnih rešitev, kot jih imajo danes. Tudi danes nas v primeru izgube zoba ali več zob obide svojevrstna panika, vendar se hitro spomnimo na vsaj eno od odličnih rešitev, ki nam bo v kratkem povrnila zob oziroma zobe. Med tovrstnimi rešitvami so tudi implantati. Gre za prav posebne zobne vsadke, ki nadomeščajo korenino našega zobu. Vemo, da je ravno ta del zobu najbolj pomemben pri nameščanju novih.

Material z dolgo življenjsko dobo

Implantati oziroma zobni vsadki se ponašajo s številnimi prednostmi. Ena med njimi pa je tudi vrsta materiala, iz katerega so narejeni. Večina od njih je narejena iz povsem čistega titana, ki jim zaradi svojih lastnosti omogoča tudi zelo dolgo življenjsko dobo.

Posledično so implantati oziroma zobni vsadki čvrsti, omogočajo pa nam tudi veliko mero zaščite, ki je na tem predelu našega telesa še kako zelo pomembna. V nadaljevanju lahko poudarimo tudi njihovo prilagodljivost. Ta ljudem omogoča več možnosti za zdravljenje. Tudi odziv pacientov na implantate je zelo dober. Njihovo zdravljenje in okrevanje je lahko zelo hitro, če je oskrba dovolj primerna.

https://www.youtube.com/watch?v=HjeS2eeemTs

Sorodni članki: