Dva pomembna dodatka za vsakega voznika avtomobila

Profesionalni vozniki si pogosto raje omislijo namensko navigacijsko napravo za avtomobil ali motor (več na https://www.wayteq.si/si/). V njej so naložene karte sveta, podobno kot pri aplikaciji na mobitelu. Ima tudi glasovno vodenje ter druge funkcije, ki nam olajšajo vožnjo. Nekatere dodatne funkcije so:

  • FM radio
  • Fotoaparat
  • Glasbeni predvajalnik
  • Koledar
  • Bluetooth povezljivost 
Navigacija za avto
Navigacija za avto vas vodi tudi v slovenskem jeziku

Namenske navigacije za avto imajo že vključen polnilec, nosilec, USB kabel in aktivacijsko kodo za uporabo navigacije. Načeloma so bolj učinkovite od aplikacij, saj imajo večji zaslon in več funkcij, ki nam pomagajo pri vožnji do določenega naslova.

Avto kamere so zelo uporabne naprave

Vožnja po znanih in neznanih poteh je vedno lahko nepredvidljiva. Na poti se nam lahko pripeti veliko stvari na katere preprosto ne moremo računati. Zato je priporočljivo, da imamo svoje vozilo opremljeno z avto kamero, ki posname vso dogajanje pred našim avtomobilom, kombijem, tovornjakom ipd. Njihov glavni namen je, da posnamejo avtomobilske nesreče. Uporabimo pa jih lahko tudi za mnogo drugih stvari, kot je povečanje varnosti našega vozila na parkiriščih, posnemanje obnašanja nasilnih voznikov, shranjevanje posnetkov zanimivih poti ipd.

Najboljša avto kamera! Test avto kamere Nextbase 622GW.

Velika prednost, ki jo imajo vse avto kamere je spodobnost da z njimi lahko posnamemo nedisciplinirane voznike. Vsak voznik je skoraj sigurno že vsaj nekajkrat imel opravka z drugimi nesramnimi vozniki, ki so ogrožali varnost vseh udeležencev v prometu. Visoko zmogljive leče, programska oprema in procesor, ki jih ima avto kamera, posname vse dogajanje spredaj našega vozila. Lahko pa jo tudi usmerimo na stran, zadnji del avtomobila ipd. Obenem pa bo kamera odvračala nepridiprave, da bi nam kaj ukradli, ko bo naše vozilo parkirano na parkirišču.

Sorodni članki: