Izberimo najboljše strešne nosilce za svoj avtomobil

Če potrebujemo rešitev za nošenje prtljage za naše stalno vozilo, potem so tipski strešni nosilci za avto idealni. Ob pogostem menjavanju vozilu, pa nam bolj prav pridejo univerzalni, saj jih lahko premeščamo z avta na avto hitro in brez komplikacij.

Večja aerodinamičnost na daljših vožnjah

Velika prednost tipskih nosilcev je ta, da se veliko bolj obnesejo na daljših vožnjah. Temu je tako, saj so narejeni za točno naš model avtomobila in jih lahko kupimo v spletni trgovini Withcar. To pomeni, da so inženirji v tovarni lahko naredili popoln načrt, kako najbolje izkoristiti kapaciteto nošenja in aerodinamično obliko.

Tipski strešni nosilci za avto so narejeni točno za vsak model avtomobila
Tipski strešni nosilci za avto – nižji zračni upor in manj hrupa

Ta napredna tehnologija nam zagotavlja, da:

  • Bomo porabili manj goriva med potovanjem
  • Zvok, ki ga bodo nosilci ustvarjali med vožnjo ne bo moteč
  • Bomo bolj udobno in mirno lahko potovali, saj bomo lahko prevažali večino prtljage na strehi

Med vožnjo po avtocesti bomo s tipskimi nosilci imeli nižji zračni upor in tudi generirali bodo manj hrupa. Ker se bolj prilagajajo našemu vozilu, kot univerzalni nosilci, so primerni tudi za hitrejše vožnje.

Različni materiali nosilcev

Tipski strešni nosilci za avto imajo pomembno lastnost in to so materiali iz katerih so narejeni. Nekateri so narejeni iz jekla, drugi iz aluminija, tretji iz plastike ipd.

Poglejmo si glavne razlike med najbolj pogostimi materiali:

  • Jeklo

    Najbolj čvrst in tudi težak material. Jeklo je idealno, če prevažamo težje stvari na strehi in bi obenem radi uporabljali nosilce zelo dolgo časa.

  • Aluminij

    So lahki, vendar ne morajo nositi enake teže kot jekleni. Primerni so za nošenje večine prtljage in se jih priporoča, če jih uporabljamo na dolgih vožnjah, saj imajo nizko težo in majhen zračen upor.

Sorodni članki: