Avtomobilski nosilci za preprosto in varno prevažanje koles

Avtomobilski nosilci za kolesa se torej delijo na več kategorij in vrst. Poleg strešnih nosilcev so poznani še nosilci koles za vlečno kljuko, nosilci koles za zadnja prtljažna vrata in nosilci koles za garažo.

Če s seboj na poti želite prevažati več koles in če potrebujete preprosto odstranjevanje ter nameščanje nosilcev, potem je najbolje, da se odločite za nakup nosilcev koles za vlečno kljuko. Takšen pripomoček namestite torej na vlečno kljuko avta in si na takšen način zagotovite varen in enostaven prevoz kolesa ali več koles hkrati.

Avtomobilski nosilci za kolesa

Avtomobilski nosilci za kolesa za prtljažna vrata veljajo za precej priljubljeno pa tudi cenovno dovolj dostopno rešitev za prevažanje koles. Takšni nosilci za avto se pritrdijo na zadnja prtljažna vrata avta in zagotavljajo prevažanje enega ali več koles. Navadno so univerzalni in se zmorejo prilagoditi najrazličnejšim avtomobilskim modelom.

Nosilci koles za garažo pa so izvrstna izbira, če svoja kolesa želite varno shranjevati in organizirati v notranjem prostoru. Omogočajo obešanje kolesa na steno ali pa na strop garaže. To zagotavlja prostor za shranjevanje še za druge predmete. Na voljo so različni tipi nosilcev za garažo, ki se zmorejo prilagoditi različnim vrstam koles.

Koristen nasvet pri izbiri nosilca za kolo za avto

Čeprav so strešni nosilci za avto, kot strešni kovčki, med najbolj priljubljenimi vrstami, ni nujno, da se boste odločili zanj. Pri izbiri nosilca za kolo je ključno upoštevati zlasti svoje potrebe, prav tako vrsto avta in koles, ki jih boste prevažali s seboj na poti.

Avtomobilski nosilci za kolesa
Avtomobilski nosilci za kolesa vam omogočajo varno in enostavno prevažanje vaših koles

Sodobno zasnovani strešni nosilci za avto

Dejstvo je, da vam strešni nosilci za avto lahko prinesejo veliko dodatnega prostora v avtu. Seveda se za takšen pripomoček verjetno ne boste odločili zgolj zaradi tega. Ker so nosilci lahko narejeni po meri, zaradi popolnega prileganja uporabnikom nudijo precej večjo varnost pri prevažanju predmetov oziroma tovora na strehi.

Sorodni članki: