Kupite ročne ure kot darilo za moške ali ženske

Elegantni ženski modeli za formalne dogodke

Elegantne ženske ure so na voljo v različnih variantah. Lahko imate samo klasično uro ali pa kombinacijo zapestnice s časomerilcem. Glede na cenovno dostopnost se ženske odločajo za nakup več različnih ženskih ročnih ur, ki jih kombinirajo s svojimi oblačili. Za formalne dogodke tako izberejo na primer analogno uro brez številčnice z zlatim paščkom in brez številčnice. Monotonost zlate barve razbremenijo z barvnim ozadjem za kazalci, ki se tudi barvno dopolnjuje z njihovimi oblačili.

Kombinacija modnega dodatka in zapestnice

Posebna prednost ženske ročne ure je tudi v kombinaciji z zapestnico. Pri tem pašček ni širok ali robusten, temveč ozek z okraski. V spletni trgovini lahko najdete modele z ozkimi paščki z različnimi okraski in mašnjicami. Na voljo so tudi kompleti ženskih ur in zapestnic, ki se oblikovno in barvno dopolnjujejo. Nekateri darilni kompleti poleg ženske ure in zapestnice vsebujejo tudi uhane. 

Retro in newage ure

Letos so zelo popularne postale tudi retro in newage ure, kjer številčnica ni enakomerno razporejena. Številke so razmetane neenakomerno po ozadju ženske ročne ure in jih ponavadi dopolnjuje tudi kakšen citat. Paščki so narejeni iz umetnega usnja, sama številčnica pa iz odpornega aluminija. Nekatere različice imajo tudi v ozadju narisano sliko, kot so samorogi, mavrica, rožice, svet, globus in podobno. Za šaljivce lahko kot darilo kupite tudi smešne ženske ali moške ure. V ozadju smešnega modela so napisi kot da spet zamuja, ali pa da je že vseeno, ker vedno zamuja in podobno. 

Sorodni članki: