Skupaj s prijatelji naselite neobljudeni otok Catan

Čeprav vam sodobna tehnologija v roke postavlja številne pametne naprave, s pomočjo katerih lahko igrate najrazličnejše zabavne in poučne igra, pa nam lahko priznate, da še vedno zelo radi posegate po igrah v fizični obliki. Zakaj? Ker so veliko bolj osebne in ker se z njimi lahko igramo tudi v večji družbi in to v živo. 

Trg vam ponuja številne take igre in najpogosteje posegate po takih, ki vam omogočajo, da se s prijatelji igrate v nekoliko večji skupini. Med bolj priljubljenimi igrami je tudi igra, ki se imenuje Naseljenci otoka Catan. Ste zanjo že slišali? Ste jo že igrali? Če ste odkimali, vam priporočamo, da naslednjič posezite po njej, saj vam bo omogočala veliko zabave in prijetnega počutja v krogu ljudi, s katerimi radi preživljate svoj prosti čas. 

Kockajte in kartajte za neobljudeni otok 

Naseljenci otoka Catan je izjemno priljubljena družabna igra; tako pri nas kot tudi drugje po svetu. S pomočjo kock in kar boste lahko naselili povsem neobljudeni otok Catan. Kocke in karte vam bodo omogočale, da si boste prisvajali pokrajine, ki vam bodo prinašale zelo donosne surovine. Z njimi pa boste lahko trgovali na najrazličnejše načine. 

S trgovanjem surovin si boste lahko zagotavljali zidanje cest, naselij, mest in še česa. Krepili si boste svojo viteško moč, dograjevali trgovske ceste, obenem pa primerno poskrbeli tudi za razvoj in podporo različnih izumov. 

Vse kar potrebujete, je spretnost in smisel za taktiko 

Naseljenci otoka Catan je igra, ki od vas zahteva veliko trgovske spretnosti oziroma žilice ter odličen smisel za taktiko. Igre pa se ne boste kar tako naveličali. Za to bo poskrbela vsakič znova drugače sestavljena igralna plošča in tudi kasnejše razširitve. Igra je primerna tako za mlajše kot tudi starejše generacije. Priporočamo jo vsem, ki so starejši od deset let in ki imajo vsaj 75 minut časa za dobro zabavo in igro. 

Nakup priljubljene namizne igre 

Naseljenci otoka Catan je igra, ki jo lahko naročite tudi v spletni trgovini chebeltza.com. V njej boste lahko izbirali še med drugimi zanimivimi igrami, ki jih lahko ob priliki komu podarite tudi za rojstni dan. Sicer pa vas na tem mestu čaka še cel kup drugih presenečenj. Preverite pa kar sami. 

Namizne igre, ki vas bodo povsem zasvojile 

Namizne igre še vedno veljajo za izjemno popularno obliko druženja. Na mizo ali na drugo primerno mesto jih postavimo zlasti takrat, ko se želimo s svojimi najbližjimi dobro zabavati. Najprimernejši čas za tako druženje so pusti jesenski ali zimski večeri. Namizne igra pa nam zelo prav pridejo tudi poleti, ko smo s prijatelji in družino na morju. 

Čeprav imate morda doma pri roki že cel kup namiznih iger, pa je prišel čas, da si kupite še kakšno novo, saj ste se starih, kljub temu da so vedno znova in spet zanimive, kar malce naveličali. 

Pestra in bogata izbira namiznih iger se nahaja v eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin pri nas, za katero ste zagotovo že slišali ali pa v njej celo nakupovali. V njej boste lahko kupovali zelo poznane in nekoliko manj poznane namizne igre. Slednje se vam bodo za nakup še posebej zdele mikavne, saj si želite kupiti nekaj novega, nekaj, česar do sedaj še niste poskusili. 

Izberite si namizno igro, ki vam je pisana na kožo 

Morda vas bo med vsemi igrami najbolj premamila igra z imenom Naseljenci otoka Catan. Ko si boste v spletni strani pod opisom poteka igre prebrali, kaj vse vam tovrstna namizna igra omogoča, jo boste zagotovo želeli imeti tudi zase. 

Namizne igre v spletni trgovini so res izjemno uporabne, obenem pa so tudi cenovno zelo ugodne. Tako si lahko za zelo malo denarja doma ali kje drugje v družbi ljudi, ki jih imate radi, pričarate veliko mero dobrega vzdušja. 

Namizno igro Naseljenci otoka Catan lahko igrate še skupaj s tremi prijatelji. Igra vam bo ponujala več kot uro čudovitega druženja. 

Sicer pa si lahko ostalo ponudbo za namizne igre v spletni trgovini chebeltza.com pogledate kar sami. Med številnimi možnostmi boste med kakovostnimi izdelki našli tudi kaj primernega za vaše male junake. Tako se doma ne boste igrali samo vi, ampak tudi vaši otroci skupaj s svojimi prijatelji. Tako boste kar naenkrat vsi pozabili na številne moderno zasnovane naprave, na katerih prav tako igrate različne igrice, ki pa vam še zdaleč ne omogočajo tako prijetnega počutja in vzdušja kot pa miselne igre Smart Games v fizični obliki.

Sorodni članki: