4M je asociacija na kakovostne igrače za vaše otroke

Znanstveni set – Generator na veter proizvajalca 4M

V kategoriji izdelkov 4M lahko najdete številne ustvarjalne igrače, ki bodo pritegnile še tako zahtevnega malčka. Seveda pri izbiri produktov za otroke pazite tudi na to, koliko so stari. Med priljubljene sete igrač sodi tudi znanstveni set, ki ga najdete pod imenom Generator na veter. Omogočite, da se vaš malček vsaj za en dan prelevi v znanstvenika in ustvari povsem lasten generator na veter ter tako spozna zakonitosti delovanja obnovljive energije.

Ustvarjalne igrače - generator na veter
Generator na veter je zelo poučna ustvarjalna igrača

Otrok lahko ob postavitvi generatorja na veter opazuje, kako LED svetilka sveti ob pogonu energije na veter. Ob nakupu tovrstne izjemno ustvarjalne igrače baterije niso potrebne. Izdelek je primeren za vse otroke, ki so starejši od osem let. Prav tako se igrača sme uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo pa je treba skrbno preveriti vsa navodila, ki jih je treba obvezno upoštevati. Vse omenjeno je priloženo v embalaži.

Robotski pajek 4M

Za malčke so zelo atraktivne tudi igrače v obliki robotov, ki so zelo primerna darila za božič. Gibanje oziroma premikanje igrače je namreč za otroke res nekaj fascinantnega. Pri 4M so na voljo številni roboti za otroke, tudi takšni v obliki živali ali pa kakšnega gospodinjskega pripomočka.

Video: Robotski pajek 4M

Za ljubitelje pajkov je na primer odlična izbira robotski pajek. Ta se spušča in dviga po vrvici kot čisto pravi pajek po svoji pajčevini. Vse skupaj je videti zelo zanimivo, morda malce strašljivo. Ko pajek pride na dno ali na vrh svojega cilja, sam spremeni smer. Igrača je primerna za vse male junake, ki so starejši od treh let. Še najbolj pa so robotske igrače primerne za otroke nad osem let.

Sorodni članki: