Smart Games miselne igre za vse generacije

Smart Games že 25 let izdeluje inovativne miselne in logične igre različnih težavnostih stopenj, od zelo lahkih do zahtevnih. Ravno zato so te igre namenjene za igralce vseh starosti. Vsaka igra ima edinstveno zasnovo s temami, ki so všeč tako dekletom kot fantom. Kompleti so na voljo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Igre pa so izdelane iz trpežne plastike ali lesa. 

Smart Games - miselna igra Čarobni gozd
Otroška miselna igra Čarobni gozd (Smart Games)

Smart Games igre potekajo na več ravneh, zato jih lahko igrajo tako začetniki kot mojstri logičnih izzivov. Nekatere igre so namenjene malčkom, predšolskim otrokom in otrokom od petega in osmega leta dalje, spet druge igre pa predstavljajo idealne miselne izzive za najstnike in odrasle. Miselne igre lahko igrate sami, lahko pa se z njimi zabava cela družina.

Miselne igre kot popolno darilo 

Miselne igre Smart Games so idealno darilo za različne priložnosti. Če iščete darilo za rojstni dan, novoletne praznike, božično obdarovanje ali kot za obdarovanje svojih otrok in najbližjih, lahko izbirate med različnimi igrami, ki jih lahko naročite na spletni strani www.chebeltza.com.

V spletni trgovini z otroškimi igračami lahko izbirate med igrami po različnih kategorijah, kot so: 

  • Igre za malčke in predšolske otroke
  • Klasične igre
  • Kompaktne igre
  • Žepne igre 
  • Magnetne igre 

Logični miselni izzivi za otrokov razvoj 

Smart Games, 3 Tovornjaki
Miselna igra podjetja Smart Games, ki krepi prostorsko predstavo

Učenje skozi igro je eden iz najbolj pomembnih konceptov otrokovega razvija. Otroci se skozi igro naučijo kognitivnih, socialnih in jezikovnih spretnosti ter gradijo samozavest, ki je potrebna za reševanje izzivov tudi v kasnejših obdobjih. Pri Smart Games igrah igralci razvijajo različne kognitivne spretnosti, ko rešujejo različne izzive na igralnih ploščah. 

Katere Smart Games igre so na voljo? 

V spletni trgovini z otroškimi igračami na naslovu chebeltza.com lahko naročite različne Smart Games igre. Nekatere izmed njih predstavljamo v nadaljevanju, za opis in video posnetke ostalih kompletov pa obiščite spletno stran. 

Miselna igra Metulji 

Miselna Smart Games igra Metulji se igra na kompaktni in prenosni igralni plošči oziroma drsni sestavljanki. Otroci premikajo posamezne ploščice z motivi metuljev po kvadratkih in sestavljajo sličice, ki so prikazane v knjižici z izzivi.

Cilj je ustvariti simetrične metulje. Na voljo pa je 48 izzivov različnih težavnostnih stopenj. 

Miselna igra s kokoškami 

Cilj drsne sestavljanke Kokoši je v tem, da otrok potisne kokoške na tista polja, kjer bodo kokoške lahko sedle in pokrile svoja jajčka. Ploščice s kokoškami je potrebno toliko časa premikati po plošči, dokler niso vsa jajčka pokrita. Igra je primerna za otroke od četrtega leta dalje, vključuje pa 48 izzivov in 3D podobe kokošk in piščancev.

Sestavljanka Zaposlene žuželke 

Pri sestavljanki Zaposlene žuželke otroci odkrivajo skrivališča hroščev na igralni plošči s štirimi ploščicami in s slikami posameznih žuželk. Igra vsebuje 48 izzivov, namenjenih otrokom od sedmega leta dalje.

Smart Games - miselna igra Zaposlene žuželke
Sestavljanka podjetja Smart Games – Zaposlene žuželke oziroma Busy Bugs

Zabavna igra Zajčki skačejo 

Uporabite zajčke, gobe in lisice, ko na igralni plošči skačete naokoli in skrivate zajčke v svoje luknje. To je izvirna potovalna igra, ki vsebuje 60 izzivov in prenosno torbico. 

Magnetna potovalna igra Podvodni svet 

Magnetne potovalne igre so odlične za to, da se otroci z njimi igrajo med dolgo vožnjo v avtomobilu. Te igre je mogoče enostavno pospraviti v ročno prtljago ali v nahrbtnik. Igra Podvodni svet pa otroka popelje v čisto vodo blizu koralnega grebena, kjer išče najlepša podvodna bitja. S ploščicami na drsni sestavljanki je mogoče rešiti 48 izzivov različnih težavnostnih stopenj. 

Igralna plošča s Pingvini na ledu 

Miselna puzzle igra Pingvini na ledu omogoča oblikovanje plošč ledu, zato da bodo pingvinčki lahko po njih hodili in ne padli v vodo. Vsi pingvini morajo biti na igralni plošči na svojem mestu, tako da se vse ploščice prilegajo v posamezen kvadratek. 

Miselna igra Rdeča kapica – verzija Deluxe 

Smart Games miselna igra Rdeča kapica vsebuje 24 izzivov z volkom in 24 izzivov brez volka. Cilj igre je najti pot do babičine hiše. Na igralno ploščo položite vse ploščice in zgradite pot, po kateri lahko Rdeča kapica pride do babičine hiše. Igra vsebuje tudi družinam prijazno slikanico s sodobnim zasukom originalne zgodbe.

Zdaj je čas za nakup novoletnih daril – https://www.chebeltza.com/blagovne-znamke/smart-games.html – Smart games so…

Objavil/a chebeltza.com dne Torek, 05. november 2019

Sorodni članki: