Učinkovita organizacija v prostoru prtljažnika vašega vozila

Ko se z otroki ali pa s hišnimi ljubljenčki odpravljate na kakšno daljšo pot, navadno zasedete ves prostor avta, prav tako je polno zaseden tudi prtljažnik. Enako slika se pojavi, če ste denimo obrtnik in v svojem vozilu vsakodnevno prevažate kup opreme, ki jo potrebujete pri svojem delu. Zlasti prtljažni prostor avta je tisti del, ki je navadno povsem zaseden.

A če želite v prtljažniku avta ohraniti čim boljšo organizacijo in se obenem želite na dolgi rok izogniti umazaniji, boste morali v ta del vozila namestiti kakšen priročen pripomoček, ki vam bo dovolj dobro koristil pri tem. Odlična izbira je denimo avtomobilska podloga za prtljažnik ali pa gumijasto korito.

kvalitetne pasje mreže za avto, ko prevažate psa
Ko s seboj na pot vzamete hišnega ljubljenčka vam lahko zelo prav pride zaščita pred umazanijo v prtljažniku in kvalitetne pasje mreže za avto.

Čemu lahko služi prtljažno gumijasto korito?

Če na tleh prtljažnika vozila nimate nameščene posebne preproge, je velika verjetnost, da je ta del avta že precej umazan in da se boste takšne umazanije le s težavo znebili. Po drugi strani pa se tega dobro zavedate, zato že pridno uporabljate namensko preprogo za avto prtljažnik, ki je narejena iz kakovostnih materialov. To pomeni, da jo po uporabi zlahka tudi očistite. Vse bolj priljubljeno je tudi gumijasto korito za prtljažnik avta, ki je lahko izdelano po meri vsakega vozila.

Tipska avtomobilska podloga za prtljažnik

V tem primeru bo prtljažnik vedno lahko dovolj čist, da boste vanj postavili tudi najbolj dragocene predmete. Korito iz gume za prtljažnik je še toliko bolj dobrodošla izbira za prevažanje zahtevnih predmetov v zimskem času. Tedaj je velika verjetnost, da bo zaradi prevažanja tovora prtljažnik moker.

Sorodni članki: