Zaščitimo prtljažni prostor našega vozila

Dejstvo je, da je prtljažnik izredno uporaben del vsakega vozila. V njega vsak dan pospravljamo živila, pohodniške čevlje, raznovrstna orodja ipd. Poleg tega pa v njem dostikrat prevažamo domače živali, ko jih moramo odpeljati veterinarju. Vse to pa hitro pusti praske, vdrtine, raztrganine in druge poškodbe v preprogi in plastiki okoli preproge.

Korito prtljažnika

Poškodbe prtljažnika se lahko opazijo pri nakupu marsikaterega rabljenega vozila. S tem pa mu močno pade vrednost, kar pomeni, da ima zato tudi nižjo ceno. S koritom prtljažnika pa se izognemo večini nevarnosti, ki hitro znižajo vrednost našega avtomobila, kot so politja tekočine, udarci ostrih predmetov, poškodbe od krempljev malih živali ipd. 

Korito prtljažnika lahko prilagodimo obliki prtljažnika

Dandanes je gumijasti tepih za prtljažnik možno kupiti na mnogih spletnih straneh. Pri tem pa je pomembno, da kupujemo od trgovca, ki ponuja visoko-kakovostne izdelke za nakup. Na spletni strani www.withcar.hu lahko zasledimo ogromno število rezervnih delov za osebni avto in druga vozila.

Korito prtljažnika

Poleg tega pa ima Withcar tudi veliko izbiro korit prtljažnika. Najbolj pogosta so gumijasta korita. Temu je tako, saj imajo številne prednosti, kot so:

  • Ugodna cena
  • Najboljša možna zaščita pred vlago in ponesrečenimi politji tekočine
  • Možnost nakupa univerzalnih in tipskih različic gumijastih tepihov za prtljažnik

Withcar korita za prtljažnik obstajajo v dveh izvedbah. Te pa sta:

Tipska korita

Taka korita so narejena s strani različnih proizvajalcev za specifične modele vozil. Taka korita se popolnoma prilagajajo v prtljažni prostora našega vozila, brez da bi morali karkoli spreminjati.

Sorodni članki: