Dekorativne in zabavne otroške stenske nalepke

Odstranljive otroške stenske nalepke predstavljajo stroškovno učinkovit način za okrasitev sten v malčkovi sobi. Pri tem pa jih lahko nalepimo tudi na ostale gladke površine, kot so vrata, omare, okna in ogledala. Priljubljen dekorativni element v malčkovi sobi je tudi stenska ura, ki s svojimi barvami in živahnimi otroškimi motivi popestri vsako sobo. Otroške stenske nalepke pa niso namenjene le za okrasitev zidov, saj obstajajo tudi take, na katere otroci lahko pišejo in rišejo, merijo svojo višino ali pa ob njih lažje zaspijo, saj se etikete ponoči tudi svetijo. 

https://www.youtube.com/watch?v=g2eAapkL4mc&t=2s

Različni motivi priljubljenih zidnih etiket za otroke 

Samolepilne otroške stenske nalepke večjih dimenzij lahko nalepimo čez celotno steno v malčkovi sobi, manjše dekorativne etikete pa lahko nalepimo nad posteljo ali zibelko, pisalno mizo, nižjo omarico ali pa z njimi popestrimo zidove v igralnem prostoru. 

Otroci so navdušeni nad etiketami za steno, saj lahko izbirajo med različnimi motivi, ki so skladni z njihovimi željami in zanimanji. Zato so v spletni trgovini na naslovu www.stenska-nalepka.si, specializirani za prodajo dekorativnih stenskih etiket, v svojo ponudbo vključili najbolj priljubljene motive, ki jih otroci obožujejo.

Sorodni članki: