Gostinska oprema kot pomemben del opreme barov, kuhinj in drugih gostinskih obratov

Nova ali pa rabljena gostinska oprema se uporablja povsod tam, kjer se streže pijača ter pripravlja hrana. To je v kuhinjah restavracij, bolnišnic, v barih. Ključno je, da je oprema narejena iz čim bolj kakovostnih materialov, ki so dobro odporni na vlago. Da bi se na učinkovit način izognili rjavenju, se mora praviloma oprema izdelovati izključno iz nerjaveče pločevine.

Zakaj so rabljeni gostinski pomivalni stroji lahko povsem učinkovita rešitev

Omenili smo, da vam je celotna oprema za gostince na voljo tudi v rabljeni različici. Med najbolje prodajano opremo so zagotovo tudi rabljeni gostinski pomivalni stroji, ki so primerni za vse vrste pomivanj. Primerni so za pomivanje kozarcev, pribora in posode. Profesionalni stroji se lahko na povsem enostaven način prilagodijo potrebam posameznika.

Rabljeni gostinski pomivalni stroji
Za rabljene gostinske pomivalne stroje praviloma velja šestmesečna garancija

Če pa želimo z rabljenim gostinskim pomivalnim strojem doseči najboljše rezultate, moramo vedeti, da na to vplivajo tudi vodni tlak, temperatura pomivanja, temperatura izpiranja, količina izpiralnega ter pomivalnega sredstva, ne nazadnje še čas pomivanja. Za rabljene stroje praviloma velja šestmesečna garancija. Možna pa je tudi njihova montaža, in sicer po dogovoru.

Kaj omogočajo pomivalni stroji Classeq

Posebna vrsta gostinske opreme so pomivalni stroji Classeq. To so novi ali pa rabljeni gostinski pomivalni stroji za kozarce. Omogočajo povsem sijoče pomivanje, nizke obratovalne stroške, preprosto čiščenje.

Podpultni pomivalni stroj za kozarce Classeq

Vsi omenjeni izdelki so vam za ogled in nakup na voljo tudi v spletni trgovini na spletnem naslovu https://gostinskaoprema.eu/. Vsa gostinska oprema je zelo natančno opisana, tako da vam bo pri izbiri še lažje.

Sorodni članki: