Ponudniki gostinske opreme svojim kupcem ponujajo vrsto dodatnih storitev

Na voljo je najrazličnejša gostinska oprema. Ta je lahko rabljena ali pa povsem nova. Pri izbiri smo vsekakor pozorni tudi na samega proizvajalca oziroma blagovno znamko. K sreči se torej gostinska oprema lahko za začetek dobi v rabljeni verziji. To za vas lahko pomeni precej manjšo investicijo. A še preden se lotite tovrstnega nakupa, naredite seznam ponudnikom z opremo za gostince.

Širok nabor storitev ponudnikov gostinske opreme

Na seznam proizvajalcev oziroma ponudnikov opreme za gostince se vam zagotovo splača dati zlasti tiste, ki vam poleg opreme lahko ponudijo še druge storitve. Med najbolj dobrodošlimi so seveda servis gostinske opreme, šolanje za uporabo naprav, projektiranje lokala in opreme in ne nazadnje še svetovanje.

Precej prodajalcev produktov za gostinske lokale ponuja tudi razvejano servisno mrežo. S tem pa svojim strankam oziroma kupcem zagotovijo hitro pa tudi strokovno servisiranje nabavljene opreme. Še kako zaželeno je tudi nudenje strokovnega šolanja uporabe opreme. Z učinkovitim projektiranjem prostorov pa nam lahko ponudnik omogoči idealno izobrazbo in možnost, da je gostinska oprema kar se da najbolje nameščena.

Z dehidratorjem ne sušimo samo sadje in zelenjave, ampak tudi druge vrste živili kot so na primer zelišča, meso in ribe.

Preprosto vzdrževanje in čiščenje dehidratorja

Navadno je dehidrator oziroma njegovo ohišje izdelano iz nerjavečega jekla. Naprava je torej namenjena za sušenje sadja, zelenjave, zelišč, mesa, rib in še česa drugega. Ima digitalno nadzorno ploščo, časovnik, ki je nastavljiv do 24 ur, in sicer po korakih 30 minut.

Med delovanjem tihi ventilatorji v napravi krožijo topel zrak za enakomerno sušenje živil, in to brez potrebe po vrtenju pladnjev. V napravo je praviloma vgrajenih okoli 10 pladnjev, ki so nerjaveči. Porazdeljeni so enakomerno in za čiščenje ter vzdrževanje so sila preprosti. Enako to velja za celotno napravo. Pri nakupu dehidratorja pa se vam splača preveriti še moč, priključno napetost in ne nazadnje dimenzije.

Sorodni članki: