Revolution highlighter za čudovit sijaj kože na obrazu

Revolution highlighter v tekoči obliki ustvarja na ženskem obrazu prečudovit sijaj, poleg tega pa uspešno skrije in prekrije pigmentacijo, temne kroge in vrečke pod očmi. Če ga ženske zmešajo s tekočim pudrom, tedaj je njihova koža na obrazu še bolj gladka in mlajša na pogled. Tekoči osvetljevalec lahko nanesemo na vse predele obraza, pri čemer tapkanje s prsti predstavlja najboljši način za nanos na kožo.

Kompakten osvetljevalec v prahu Revolution highlighter
Revolution highlighterza prečudovit ženski sijajKompakten osvetljevalec v prahu Revolution highlighter

Kozmetika vsebuje tudi določene sestavine, ki kožo na obrazu negujejo in dodatno vlažijo. Kozmetična linija tekočih osvetljevalcev je na voljo v različnih odtenkih polti, ki se prilagajajo naravnemu tenu kože.

Paleta kompaktnih osvetljevalcev za poudarjanje oči

Kompaktne osvetljevalce v prahu Revolution highlighter lahko ženske uporabijo tudi za nanos na veke. Osvetljevalci za poudarjanje oči prihajajo v različnih barvnih odtenkih, od nežno rožnate, svetlo rjave do srebrne. Skupno pa jim je to, da ustvarjajo dodaten lesk.

Če svetlo ličilo nanesemo pod krivuljo obrvi, bodo oči videti večje in bolj živahne. Osvetljevalce je najbolje uporabiti še z ostalimi mat senčili za oči iz iste kozmetične linije, zato da bi ustvarili bolj prefinjen in skladen videz.

Sorodni članki: