Odprite podjetje na Hrvaškem z našo pomočjo!

Odprite podjetje na Hrvaškem tudi zato, ker lahko svoje podjetniške ideje razvijate v turizmu, najbolj razvitem in dobičkonosnem storitvenem sektorju v državi. Turistične dejavnosti se nenehno razvijajo, saj se število turistov na letni ravni povečuje. Ustanovitev firme v turistični panogi je za nadaljnje poslovanje podprta tudi iz strani države, saj na različne načine vlagajo v razvoj tega sektorja.

Odprite podjetje na Hrvaškem

Hitro in enostavno odprtje družbe

Če boste za ustanovitev in registracijo firme najeli specializirano družbo, bo vaša nova firma začela obratovati po veljavni zakonodaji že v tridesetih dneh od najema storitev oziroma pričetka postopka odprtja. Odprite podjetje na Hrvaškem s pomočjo najete storitvene organizacije, ki bo namesto vas preučila vse potrebne predpise, vlagala dokumentacijo na pristojne organe in opravila celoten postopek registracije.

Ne glede na to, za katero dejavnost bo nova družba registrirana, boste lahko opravili celoten postopek ustanovitve v zelo kratkem času. Hrvaška je novim podjetnikom in odprtjem firm zelo naklonjena.

Sorodni članki: