Serum za gostejše trepalnice in zapolnjene obrvi

Daljše, gostejše in bolj privihane trepalnice z uporabo naravnega seruma lahko dosežete že v samo štirih tednih. Uporabnice trdijo, da je samo po mesecu dni uporabe seruma volumen njihovih trepalnic večji za kar 85 %. Dolžina trepalnic pa se je podaljšala za kar 25 %. 

Naravni serum za rast trepalnic vključuje posebne učinkovine. Te zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej. Trepalnica je posledično polnejša. Zraste dlje kot običajno, obenem je še bolj elastična. Ob nanosu seruma se ustvarja poseben tanek sloj. Ta trepalnice ščiti pred škodljivi vplivi iz okolja.

Serum za rast trepalnic in obrvi

Učinkovito delovanje seruma na obrveh 

Serum za rast trepalnic je enako učinkovit tudi na obrveh. Izdelek lahko nanašate na dele, kjer vam obrvi ne rastejo. Po štirih tednih uporabe bodo tudi te veliko gostejše in bolj poudarjene. Vsekakor so obrvi enako pomembne kot trepalnice.

Obrvi v resnici predstavljajo okvir vašega obraza. Na srečo vam serum za rast trepalnic učinkovito lahko pomaga tudi na tem delu obraza. Obrvi nimajo samo naloge ščititi vaše oči.

Sorodni članki: