Za lepe tetovaže

Se tudi vi navdušujete nad tetovažami oziroma tattooji? Šele razmišljate o tem, da bi si dali narediti tattoo ali pa ga celo že imate? Ne glede na to, kaj ste si dali vtetovirati na kožo, nikar ne pozabite, da morate tetovaže negovati in zanje skrbeti, da bodo ohranile svež videz in da bo vaša koža ostala zdrava in sijoča. Pri tem vam bo pomagala dobra in kvalitetna krema za tetovaže.

Obvezna krema za tetovaže

Tetoviranje je precej boleč postopek in končni izdelek je praktično odprta rana, ki jo morate dobro zaščititi in pravilno negovati, da se lepo zaceli. Koža na tem mestu je takoj po tetoviranju suha in srbi, kar je povsem normalno, saj to pomeni, da se povrhnjica celi in zdravi.

Krema za tetovaže

Vendar morate kožo vseeno negovati in poskrbeti, da ne pride do infekcij. Brez pravilne nege namreč tvegate, da pride do vnetja in posledičnih zapletov, poleg tega pa so posledice vidne tudi na tetovaži.

Preberite si še zanimiv prispevek z naslovom: Svoje težave lahko rešite s terapijo. V njem avto opisuje vse pogostejše psihične težave slovencev in išče rešitve zanje.
.

Sorodni članki: