Zakaj je PopSocket obvezni del opreme na telefonu?

Ob pogosti uporabi nam mobilni telefoni kaj hitro zdrsnejo iz rok. K temu pripomore tudi vedno tanjša in lažja struktura telefonov. PopSocket uporabimo takrat, ko se udejstvujemo v dejavnostih, kjer je večje tveganje za zdrs telefona. To je lahko hitra hoja, kolesarjenje in tek. Oprema nudi odličen oprijem na zadnji strani telefona. Omenjena lastnost je posebej koristna pri ustvarjanju fotografij. Oprijem pa je idealen pri prostoročnem telefoniranju in pošiljanju krajših sporočil.

Držalo med delom na računalniku

PopSocket

PopSocket nam med video klicem omogoča prostoročno telefoniranje. Mobilni telefon z opremo namestimo na prenosni računalnik. Med prostoročnim telefoniranjem lahko nadaljujemo z delom na računalniku. S tem smo si olajšali delo in poiskali rešitev za opravljanje dveh del hkrati.

Večnamensko stojalo pri uporabi mobilnega telefona

Mobilni telefon uporabljamo za več različnih opravil. Pri nekaterih pa bi nam bilo lažje, če mobilnega telefona ne bi dlje časa držali v roki. PopSocket je zasnovan tako, da nam služi kot stojalo. Pri tem nam ni potrebno telefona toliko časa držati v rokah.

Sorodni članki: