Zaščita za naš pametni telefon

Nič ni bolj zadovoljujoče, ko prinesemo iz trgovine nov pametni telefon. To je lahko Android, iOS, Blackberry ali drug model telefona in operacijskega sistema, ki smo ga kupili za osebno ali poslovno rabo. Vsi pa vemo, da je nakup take tehnologije lahko izjemno drag.

Tako lahko zapravimo na stotine evrov za našo novo mobilno napravo, ki pa jo lahko hitro opraskamo, počimo steklo ali ji povzročimo drugo škodo. Najboljši način, da se pred tem zaščitimo, so ovitki za telefon. Poglejmo si njihove največje prednosti in načine uporabe v vsakdanjem življenju.

Ovitki za telefone iPhone, Samsung, Sony, HTC, LG
Najboljši način zaščite telefona pred poškodbami so ovitki za telefon

Tehnologija postaja vedno boljša

Pri novih pametnih telefonih bomo velikokrat zasledili, da imajo vgrajeno različno zaščito. Tako smo verjetno že slišali za Gorilla Glass, vodo odporne vhode, ter ohišja, ki lahko prenesejo razne udarce. Res je, da so to odlične izboljšave, vendar se tudi najnovejši telefoni hitro žrtev različnih poškodb. Samo ohišje lahko hitro poči, se opraska in izgubi barvo, ko ga poškodujemo. Ovitki za telefon so narejeni z namenom, da nam zaščitijo telefon pred nepričakovanimi udarci. Najbolj nam pomagajo v sledečih situacijah:

 • Nepričakovani padci telefona na tla
 • Nošenje telefona v torbi ali hlačah, kjer ga lahko opraskajo drugi predmeti
 • Odlaganje telefona na grobe in neravne površine, ki ga lahko opraskajo

Zaslon na dotik je občutljiv na praske

Največja posebnost vseh pametnih telefonov je ravno zaslon na dotik. Omogoča nam gledanje filmov, videov, brskanje po spletu, igranje iger in še mnogo več, brez uporabe fizičnih tipk. Obenem pa nam prikazuje kristalno čisto sliko v HD resolucijah. Vse to naredi naš nov pametni telefon pravi užitek za uporabo.

Previdni pa moramo biti pri zaslonu, saj je izredno občutljiv. Najbolj ga lahko poškodujejo:

 • Nošenje telefona in ključev v žepu
 • Padci na tla
 • Žepni pesek, ki se sčasoma nabere v hlačah

Seveda je vzrokov še veliko več, vendar so zgoraj našteti glavni. V tem primeru je ovitek za telefon in uporaba zaščitnega stekla idealna. Zaščitna ali kaljena stekla se najboljši način, da preprečimo odrgnine, praske ter druge poškodbe na našem zaslonu. Če se nam zgodi, da se zaščitno steklo poškoduje, ga lahko samo zamenjamo za novega. To je veliko ceneje, kot pa, če moramo kupiti nov zaslon na dotik.

Spletni nakupi opreme za telefon

Tukaj bi vas radi opozorili glede cen in ponudbe na spletu, kar se tiče ovitkov za telefon. Dejstvo je, da je ponudbe ogromno in takoj lahko najdemo razne portale, kjer imajo na tisoče ovitkov na voljo za nakup. Lahko se tudi podamo na uradno stran proizvajalca našega telefon, kjer tudi kupimo ovitek, kaljeno steklo in še druge dodatke. Res pa je, da bomo v slednjem primeru plačali več.

Ovitki za telefon zaščitijo vaš pametni telefon pred praskami ter poškodbami pri padcu
Ovitki za telefon za vse modele pametnih mobilnih telefonov

Dobro je, če zaupamo trgovini, kjer kupujemo, da imajo ugodne cene, veliko ponudbo ter ovitke za telefone malo starejših in najnovejših modelov. Priporočamo obisk spletne strani www.gizzmo.hu, kjer imajo veliko opreme za našo napravo ter izvrstno ponudbo popularnih in trendovskih dodatkov, kot je popsocket.

Popsocket nam olajša uporabo pametnega telefona

Za naš telefon lahko kupimo mnogo različnih dodatkov. Trenutno je najbolj trendovski popsocket, saj nam nudi izredno veliko prednosti pri uporabi. To je majhen gumijast čep, ki se nahaja v plastičnem obroču. Pritrdimo ga na zadnjo stran telefona in se lahko iztegne, kar nam doda funkcionalnost. Tako dobimo dodaten oprijem, ko držimo telefon in lahko delamo boljše slike ali snemamo video. Ovitki za telefon in popsocketi naredijo naše naprave bolj zabavne in tudi varne s funkcijami, kot so:

 • Boljša stabilizacija

  Ker se popsocket iztegne iz svojega obroča, lahko svoj telefon bolje zagrabimo v roki. To je idealna lastnost, če želimo boljšo stabilnost, ko tipkamo po svojem telefonu, delamo slike ali snemamo video.

 • Praktična uporaba

  Popsocket pritrdimo na zadnjo stran telefona. Ovitki za telefon tudi sprejmejo pritrditev popsocket dodatka na zadnjo stran. Lahko ga tudi pritrdimo na armaturno ploščo v avtomobilu, če potrebujemo navigacijo na našem telefonu ali pričakujemo klic, ko vozimo. To je veliko bolj praktično in varno, kot pa če telefon držimo med vožnjo v roki ali naročju.

 • Preprečuje padce na tla

  Telefon lahko veliko bolje držimo v roki, če ima nameščen popsocket. To je posebej pomembno pri velikih telefonih, ki jih malo težje varno držimo v roki. Enako velja, če imamo manjše roke in se nam je že zgodilo, da nam je telefon zdrsel iz roke in padel na tla. S popsocket dodatkom pa lahko našo napravo bolj čvrsto držimo, ko govorimo, uporabljamo e-pošto, odgovarjamo na SMS sporočilo ipd.

Popsocket je odlična in ugodna nadgradnja za katerikoli telefon. Omogoča nam, da bolj varno uporabljamo telefon in hitreje tipkamo sporočilo, snemamo video ter uporabljamo kamero.

Sorodni članki: