Usposobimo star telefon v delujoče stanje

Izognimo se izgubi podatkov

Izguba podatkov je morda največji razlog za popravilo telefonov. Dostikrat se zgodi, da nedelujoči telefon s seboj vzame vse slike, videoposnetke in podatke z aplikacij s seboj v grob. Tako ga ne moremo prižgati in pridobiti vseh uporabnih informacij z njega. Obenem pa vsi kontakti in sporočila ostanejo nedostopna. Gizzmo servis pa nam ponovno usposobi star mobilec, kar pomeni, da lahko spet dostopamo do svojih podatkov. Obenem pa dobimo za čas popravila nadomestno napravo. Tako bomo ostali dosegljivi za osebne in poslovne pogovore.

Podpora lokalnih podjetij

Veliko ljudi se ne zaveda obstoja kvalitetnih servisov v njihovi okolici. S podporo teh podjetij gradimo močnejšo skupnost in ozaveščanje. Uradni servisi so velikokrat predragi z namenom, da nas prisilijo v nakup nove naprave. Pri Gizzmo servisu pa se tehniki vedno posvetijo naši napravi in jo spravijo v popolnoma delujoče stanje za minimalne stroške.

Nastavljanje nove naprave vzame veliko časa

Nov telefon je morda na prvi pogled res zabavna zadeva. Velikokrat pa ne pomislimo na vse nastavitve, ki jih bomo morali opraviti. Tako moramo:

  • Nastaviti uporabniške račune
  • Vpisati geslo in naslov za elektronsko pošto
  • Ponovno namestiti vseh aplikacij
  • Uvoziti kontakte
  • Nastaviti ozadje in temo

Popravilo telefona nam omogoča, da ohranimo vse zgoraj naštete nastavitve. Če pa se odločimo za zamenjavo naprave, pa lahko prenesemo nastavitve na nov telefon s pomočjo različnih aplikacij. To nam prihrani ogromno časa in živcev. Tako se ne bomo lovili z ugotavljanjem gesel, iskanjem aplikacij po spominu ipd.

V vsakem primeru nam popravilo telefonov olajša življenje. Temu je tako, saj se v večini primerov mobilec pokvari nepričakovano.

Sorodni članki: