Kako je luksuzen glamping ob Dravi povezan s čokolado?

Kako privabiti turiste iz vsega sveta v neokrnjen, a neznan košček narave ob Dravi? Tako, da jim poleg čudovite nastanitve v lesenih glamping hiškah z lepim razgledom ter vsega potrebnega udobja ponudiš še prav posebno zgodbo. Podjetnik Uroš Mlakar je tako ustvaril pravi čokoladni center. Zaradi povezave s čokolado je zanimanje turistov zanj zelo veliko, zato obiska nikakor ne bo manjkalo. Uroš Mlakar je kot podjetnik povezal svoje čokoladne izdelke in okolje, v katerem nastajajo, v skupno zgodbo, ki ima velik turistični potencial.

Čokoladna manufaktura
Čokoladna manufaktura

In kako je luksuzni glamping povezan s čokolado? 

V Čokoladni vasi je tudi degustacijski center, v katerem lahko turisti preizkusijo izdelke iz čokolade, ki so ročno izdelani in zelo okusni.

S čokolado in drugimi dobrotami se lahko obiskovalci Čokoladne vasi posladkajo tudi v kavarni znotraj glamping naselja, ki poleg slastnih dobrot ponuja tudi prelep razgled na reko Dravo, ki teče mimo.

Glamping  hiške so opremljene s številnimi čokoladnimi izdelki, kot sta na primer čokoladno milo ali čokoladna zobna pasta.

Sorodni članki: