Profesionalna menjava stekla na telefonu

Ko zaslon mobitela poči, ga lahko damo na servis k pooblaščenemu izvajalcu, ki popravilo opravi brezplačno samo v primeru, ko je mobitel določene blagovne znamke še vedno v garanciji. Velikokrat pa se zgodi, da pooblaščeni servis ugotovi, da je bila poškodba ekrana povzročena iz strani uporabnika, zato se cena popravila ne šteje v garancijo in je zato potrebno zamenjavo zaslona plačati v celoti, po veljavnem ceniku.

V primeru, da je aparat izven garancije, tedaj je potrebna menjava stekla na telefonu prepuščena odločitvi lastnika, ali bo poiskal strokovnjake za popravilo v katerem drugem, sicer nepooblaščenem servisu, ki storitve zamenjave zaslona opravi enako dobro, če ne celo bolje, kot pooblaščeni servis. 

Uporaba originalnih nadomestnih delov pri zamenjavi ekrana 

Menjava stekla na telefonu

Dobro je izbrati takšen servis, ki bo menjavo stekla na telefonu opravil z originalnimi ali originalom enakovrednimi nadomestnimi deli. Originalni nadomestni deli pripomorejo k daljši življenjski dobi aparata in pri tem poskrbijo, da bo ekran na mobitelu opravljal svojo funkcijo na najbolj optimalen način.

Sorodni članki: